FF Çiğdem-

Kendisini eski yorumda gördüğüm ancak bir türlü tanışmadığım emektar üye
Artık tanışabildiğim emektar üye
@Çiğdem
Aaa biraz beklettiğim için kusura bakma ozaman
Ama söz konusu kadınlar olunca zaten bekletme konusu lafı bile olmamalı oradan kurtarıyorum

------

Forumun 100 yaşını aşan ilk üyesi. 🥳🥳 Sincapları çok seviyor ama bayramda çocuklara sincapların palamutlarını veriyomuş 🤐
Oyüzden nefesimiz bittikçe mezarda dinlenip geliyoruz
@serhatt @xemrexxx @kerem @mrt-06 @Araf

Forumun oklavası ile meşhur , sincap veya tavşan avatarı kullanan, bjklı ama futbolu pek takip etmeyen genelde haftasonları babasının süper ligde dört büyüklerin maçlarını seyretmesinden dert yanan üyemiz

Reactions: Çiğdem and Doğan
Evet kadınlardan pek anlamam ama bekletmeye alışkın
Mecburiyetten oluyor seni bilmeden bekletmişim mesala

------

Sohbetinden keyif aldığım ve iyi ki dönmüş dediğim üye.
@Çiğdem
Aaa tşşk ederim MS cengodan bana benden @kerem e ondan sana kalacak gibi

------

Hem emektar hemde nine
nine mine diyorsunda sende 50 yaşında çıkma @12.Adam gibi

------

@xemrexxx seni kalıcı götürmeye niyetliymiş
@xemrexxx bizi ister ama sevdinden değil oynamak için

------

Maçlar yazın bile devam etti anlamadım kurtuluş yok mu eskiden tatil oluyordu yazları

Yaşlandık bakam bastonvar elimde
Dermişim Baston yokda yaşlandık nine

Reactions: Çiğdem
Pandemi Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatları 1 yıl öteleyince sadece ufak bir nefes almış oldun. Haaa unutmadan ligden önce Avrupa eleme maçları var. Anlayacağın sana yine rahat yok.
Babana bayram sana cenaze...

Reactions: Çiğdem
Yaşlandık bakam bastonvar elimde
Dermişim Baston yokda yaşlandık nine
sana bir gençlik iksiri yapsın @pompy

------

Pandemi Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatları 1 yıl öteleyince sadece ufak bir nefes almış oldun. Haaa unutmadan ligden önce Avrupa eleme maçları var. Anlayacağın sana yine rahat yok.
Babana bayram sana cenaze...
Keşke beşiktaş dısında hiçbir maç olmasa

Voleybolu severim ama filenin sultanalrıın yanındayız ünide bende okul takımındaydım

Reactions: 12.Adam and Doğan
105 yaşınada gelse evlenemeyecek olan, zamanını Fav10.net adlı site de parlakları konuşarak harcayan kişidir.
Koskoca 4 sene geçti ama hâlâ daha karın kası ile başrollük kapan erkekleri savunmak adına @xemrexxx ile kavga ederek zamanını burada harcamaya devam ediyor...

O değil de -de, -da eklerini komple yanlış yazmışım.