Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

iyi toparladin 😉
@Çiğdem- bu mesajdan sonra diğerlerini görmez

iyi toparladin 😉
@Çiğdem- bu mesajdan sonra diğerlerini görmez

benim içim fesat değil cümleyi temel anlamıyla kullanıyorum ama bazı artniyetliler hep mecazi yerlere çekiyor konuyu
o yüzden hep parantez içi açıklama yapmak zorunda kalıyorum

oy kullanmayacam ben

Bilemiyorum artik. cikayim diyorum artik.
cok kötu yanliz ve dışlanmış hissettim kendimi
umarım sözünde durursun

ben bişey demiyorum sen söylemişsin ? hep dediğini gerçekleştiren bir kızsın gördüğüm kadarıyla bu yönününüde takdirle karşılıyoruz

@MEnes @Doğu @MasacRE- ne yazıkki bu hafta @dosimosi arkadaşımız oy veremiyormuş sizde şahit olunda tüm ısrarlarımıza rağmen oy vermeyi kabul etmedi üzülsekte kahrolsakta onun kararına saygı duymak zorundayız bir şekilde

Son düzenleme:
Dur daha @destere geldikten sonra nasıl mahvedecez senin konunu
@Doğu da oyuna mı daldı yine naptıysa o gelmesin zaten son zamanlarda çok rahatsızım kendisinden
Adam değildir desem senden, adamdır desem kendi grubumdan linç yeme durumum söz konusu
Cevap vermeme hakkımı kullanıyor sana yarışma hayatında başarılar diliyorum

Ben de vermiyorum arada olur öyle

Vallaha @mrt-06 öyle bir konu hazırlamış ki sanki @Çiğdem- nalları dikmiş arkasından ağıt yakıyor
Nemli gözlerle okudum

İyi ki foruma üye olmuşsun abla @Çiğdem- . Bu forumda tanıyıp sevdiğim nadir üyelerdensin kıymetini bil [emoji4]

sözkonusu bizsek direk desteğini beklerdik böyle iki arada bir derede destek pekde işe yarar gibi durmuyor
hayır yani bizim bir geçmişimiz dostluğumuz var @Bully den ne fayda gördünki böyle arada kaldın anlamadık

bu arada @Çiğdem- hala benden 3. yıl hediyesi bekliyor mahcup oldum hogathaya karşı neyse 2017 de kısmetse daha hazırlıklı gelirim kutlamaya şimdilik kendimiz geldik idare etsin artık

@Bully kardeşim adam gibi adamdır onu kıracağıma senin ecnebi hatunlardan başka bişey düşünmeyen kafanı kırarım daha iyi

Oylarımı gönderdim bu arada @Çiğdem-'in zulmünden kurtuldum

@Bully kardeşim adam gibi adamdır onu kıracağıma senin ecnebi hatunlardan başka bişey düşünmeyen kafanı kırarım daha iyi

Oylarımı gönderdim bu arada @Çiğdem-'in zulmünden kurtuldum

yıktın dostluk bağlarını eyledin viran
beklemediğimiz bir yerden darbe yedik.. ama son günlerdeki pis pis duygusallaşman, ikide bir aralarda kalman, muhteşem gurubumuza gölge düşürmüştü zaten, bu son sıvayla noktayıda koymuş oldun
sana pis codminle mutluluklar dilerim

@MEnes @MasacRE- kaldıkmı üç kişi
kendinize dikkat edin oyunlara gelmeyin neyseki aramızdaki hainide temizledik sanırım artık gurubumuz daha sağlam adımlarla ilerleyecektir

Sıvacılıkta sıva esastır
Duygusallaşmama ben de anlam veremiyorum kız olsam acaba hamile falan mıyım diyip gidip test yaptırırım o derece bir duygusallık var bu aralar üstümde

Sıvacılıkta sıva esastır
Duygusallaşmama ben de anlam veremiyorum kız olsam acaba hamile falan mıyım diyip gidip test yaptırırım o derece bir duygusallık var bu aralar üstümde

onca yıllık sıvacısın hala şu sıva kültüründen bihabersin
sıvacılığın temelinde sıva arkadaşın başkasıyla tartışırken sıvayı karşı tarafa değil sıva arkadaşına yapmaktır
bu değişmez bir kuraldır değiştirilmesi dahi teklif edilemez

sen çekirdekten yetişmedin tabi mekteplisin sonradan sıvacı olunmuyor işte böyle zor zamanlarda bir yerden pırtlıyor acemilik
senide anlayışla karşılıyoruz

Sıvacılık belli bir kural dahilinde yapılmaz, sanat gibidir
Malayı elime alır önüme geleni sıvarım

Geçen sene burada mesajları manüple edip bizi @Çiğdem-'in önüne attığın günleri unutmadık eeyy başsıvacı kardeş

yazimin devamini okusaydin ozaman bu lafimin bu sene icin gecerli olduğunu anlardin yani evet bu sene oy kullanmayacam artik 😉

@Doğu kardeşim sıvanın gerçek sanatını yapar.
Onu aramızdan yitirmek istemeyiz. Her daim ihtiyacımız var kendisine.
Dediği gibi sıva bir sanat işidir kuralı vardır ama yeri geldiğinde istem dışı ruhun derinliklerinden gelir nereye gideceği belli olmaz.
Bu gibi durumlarda biz yoldaşları olarak anlayış göstermeyeceğiz de kim gösterecek?

Onun yakasini birakin artik, @Doğu dogru yolda adim adim ilerliyor

@Doğu bizim olmazsa olmazımız nereye bırakalım.
Bu meslek öyle bıraktım demekle bırakılacak bir meslek değildir, insanın ruhunun derinliklerinde yer alır.
Dogru kisiye sarsaniz sizi desteklerim hatta gerekirse bende bir iki katkida bulunurum ama siz yanlis kisilere catiyorsunuz

elebasinizi hic demiyorum bile (ama iyiki onun gibi bana catmiyorsunuz
)

Dogru kisiye sarsaniz sizi desteklerim hatta gerekirse bende bir iki katkida bulunurum ama siz yanlis kisilere catiyorsunuz

elebasinizi hic demiyorum bile (ama iyiki onun gibi bana catmiyorsunuz
)
Sıvacılık kişi ayırt etmiyor işte, diyorum ya anlık ruhun derinliklerinden ilham geliyor ve meslek devreye giriyor.
Sonra da önünü alamıyoruz uzayıp gidiyor zaten.
Biz zaten işin gırgırında eğlencesindeyiz, sen de eğlence maksatlı o yanlış kişilere çatabilirsin kimse alınmaz yani.

Bu arada bizde elebaşı sistemi yoktur herkes eşit söz hakkına sahiptir.
O sadece yarışmada juri başkanıdır.
Ama sana çatması hoş değil tabi biz de özellikle ben öyle bir duruma girersem o işin içinden çıkamayız o yüzden gerek yok tabi.

Benimle bas etmek kolay degil zaten.
her defasinda pes ediyor darmadagan oluyor ama kafayi toplarladiktan sonra yine saldiriya geciyor

bilemiyecem sanki o sizi yönetiyormus izlenimi veriyorsunuz.
sizin acil bir toplantiyla mevkilerinizi tartismaniz gerekir.
Sizde kendine has davranan tek kisi @MasacRE-
Senin yerin apayri bende ama bu konuda objektiv yorumumu yapmak zorunda kaldim

Senin yorumundur saygı duyarım ama şimdiye kadar gerçek hayatımda da burada da kimseden etkilenerek bir şey yapmadım yapmam.
He geyiklerde elbette birilerinin etkisi oluyor o ayrı mesele. O goygoy kültürünün olmazsa olması zaten birbirimizden etkilenmemiz.
Ama diğer konularda her yaptığım şeyi kendim isteyerek ve içimden gelerek yaparım.
Bu konuya da çok özen gösteririm hayatımda.