Forumumuzun sevilen üyelerinden @Çiğdem-'in bugün forumdaki 3. yılı!
Nasıl bir konu hazırlasam diye oldukça düşündüm ve bu konunun da tıpkı Çiğdem gibi cıvıl cıvıl, renkli bir konu olması gerektiğine karar verdim. Gördüğünüz gibi tıpkı Çiğdem'in mesajları gibi herkesin içini ısıtan, yüzünü güldüren, sıcacık bir konu oldu. 🙂
30 Aralık 2013 yılında forumumuz o zamanlar FavoriForumum iken üye olan Çiğdem- kısa sürede büyük bir çıkış yakalayarak forumumuza adını yazdırdı, bazı küçük araları olsa da aktifliğini hep sürdürdü ve bugün 3. yılına girmiş oldu. Çiğdem'in forumdaki ilk mesajı;
Aslında ne yazsam yetersiz kalacak ama kendi düşüncelerimi de söylemek istiyorum...
Forumdaki ilk gününden beri burada olduğum süre zarfında neredeyse her gün iletişimimizi hiç koparmadık, hani derler ya insanın iç güzelliği dışa vururmuş Çiğdem'in de tıpkı öyle, tanıdıkça bunun farkına daha iyi vardım. Samimiyetini, içtenliğini, alçak gönüllüğünü, sevecenliğini yazdığın her mesaja yansıttın mesajların adeta yüreğinin bir aynası oldu, o güzel enerjin hep bize geçti. Daha önce de söylediğim gibi benim bir ablam yoktu ama Çiğdem sanaldaki ablam oldu, bu 3 yıllık süre zarfında her zaman bana ablalığını gösterdi, bir sıkıntım olduğunda beni dinledi, sevincini paylaştı, varlığını her zaman hissettirdi o sebeplen cümlenin başında da söylediğim gibi ne desem, ne kadar teşekkür etsem de az kalır, bazen bazı şeyleri ifade ederken cümleler yetersiz kalıyor tıpkı şimdi olduğu gibi..
İyi ki bu foruma üye olmuşsun ve iyi ki seni tanımışız, kendi adıma seni tanıdığım için çok mutluyum. Mesajlarından gülümse, yüreğindeki bu sıcaklık hiç sönmesin, temiz kalpli ablam nice seneler diliyorum. Bu da üçüncü yılına özel hediyem, 1984'den günümüze 30 dakikada Mustafa Sandal... (Umarım daha önce izlememişsindir. )