Beyefendi tatiliniz bittiyse sizi Poyrazköy'e doğru alalım @denizz19Okudum , saçma ama okudum niyeyse kalp attım
Sen bizle ipleri kopardın iyice samimiyetsiz .ssBeyefendi tatiliniz bittiyse sizi Poyrazköy'e doğru alalım @denizz19
Asıl siz koptunuz ben hep buradayımSen bizle ipleri kopardın iyice samimiyetsiz .ss
Lan balina telefonun değişmiş haber bile vermiyon saf .ssAsıl siz koptunuz ben hep buradayım
Numaram Whatsapp'ta güncellenmiş olması lazım ya dur atayım sanaLan balina telefonun değişmiş haber bile vermiyon saf .ss
Bu hafta sana torpil geçmeyi düşünüyorum ondan oy kullanmadım
Beğenmene sevindim senin gibi bir fındığın dizisini yapmak pek kolay olmuyor
Ben Hızır Çakırbeyli Bazingada Ünal bey olmuş @xemrexxx @Bully @serhatt @sokak sanati @Sherlockİlk bölüm iyiydi deniz ile sokak sanatı tartışmaları bölümün aksiyonu yönüydü
Ayrıca musicsurvivor tartışmalarıda çok iyiydi
Emeğine sağlık @batuhankaralar iyi bölümdü
Seni hükümdar yapan kim şaşkaloz yine başka yerden anlamışsınBen Hızır Çakırbeyli Bazingada Ünal bey olmuş @xemrexxx @Bully @serhatt @sokak sanati @Sherlock
Hızırı ticaret masasından kovmaya çalısıyorlardı foruma güzel uyarlamışsın sıkıntı çekecez ama hükümdar olacaz
Ünal bey emrimize girecekSeni hükümdar yapan kim şaşkaloz yine başka yerden anlamışsın
İlk sezonun tamamı hazır 8 bölüm sürecek de belki seni sezon finalinde öldürebilirim reytinglerim tavan yaparÜnal bey emrimize girecek
Aaa bunuda yarıda bırakıp kaçma sakın sevdiğim nadir bir dizin oldu
@pompy den taktik al öldürüp öldürüp hortlatıyordu reyting içinİlk sezonun tamamı hazır 8 bölüm sürecek de belki seni sezon finalinde öldürebilirim reytinglerim tavan yapar
Ayy bu @sokak sanati etiketide diğerleriyle birlikte olmuyor her şeyde bir sıkıntı çıkarıcak
Forum artik seni istemiyor ondan benceBeni zirveye yazman lazım yoksa olmaz
Forum artik seni istemiyor ondan bence
İyyy bunak laflara bak iyice gitti bu.ss at bunu yarışmadan @Çiğdem-O zaman bende senin gibi herkesi etiketleyip kendimi zorla istettireyim
Beni zirveye yazman lazım yoksa olmaz
Forum artik seni istemiyor ondan bence
Aaa siz MS de ortak oldunuzdan beridir bir o konu içerisinde anlaşıyorsunuz farkındamısınızİyyy bunak laflara bak iyice gitti bu.ss at bunu yarışmadan @Çiğdem-
Tatilim yeni bitiyor tam bitmiş sayılmaz Sen poyrazköyü sever miydinBeyefendi tatiliniz bittiyse sizi Poyrazköy'e doğru alalım @denizz19