- Reaksiyon puanı
- 17,257
- Puanı
- 1,061
"Dizide geçen olayların tamamı hayal ürünüdür. Gerçeklikle uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır."
1.BÖLÜM
1 Ocak 2019 Sabahı
Foruma giren üyeler Top 30 bölümünü görünce şok olur.
10 Gün Önce..
Fav10'da sıradan bir gün değildir. MusicSurvivor 8. sezonunun finali açıklanacaktır. Bir yanda xBUGRAx ile Gülben Ergen varken, diğer aday da İrem Derici ile yarışan denizz19'dur.
Çiğdem-: Evet kazananı açıklıyorum.. Normal oylama sonucunda Gülben Ergen şampiyon olacaktı ama final puanlarıyla şampiyon İrem Derici oluyor! denizz19'u tebrik ediyoruz.
Herkes Deniz'i tebrik ederken Buğra sitemkar bir profil mesajı yazarak forumdan ayrıldığını açıklar.
xBUGRAx: Gülben'i şampiyon yapmayanlar bunun bedelini ödeyecek. Alın forumunuz sizin olsun!
Bu mesajdan sonra forum karışır. Bir taraf Çiğdem'in Buğra'ya haksızlık yaptığını düşünürken diğer taraf bunun bir yarışma olduğunu ve hak edenin kazandığını söylemektedir.
sokak sanati: Oylama kesinlikle haksızdı, İrem Derici +25 puanla başladı Gülben'in kazanması mümkün değildi Çiğdem safozu final puanı denen zırvalığı kaldırsaydı böyle olmazdı.
xemrexxx: Oh iyi olmuş karta kaçmış Gülben mi şampiyon olacaktı yanındayız kız seni ezen kimse hogatha'ya postalarım
Bu sırada denizz19 ve sokak sanati arasında sözlü tartışma çıkar ve her iki üye de 1 hafta uzaklaştırma alır.
Aserat: Yeter artık sizinle mi uğraşalım forum sürekli çöküyor zaten? İki arkadaşımız da üzücü bir şekilde birer hafta uzaklaştırıldı, bu konuyu laf dalaşına taşımaya devam eden kim olursa sonucu daha ağır olacak.
Olayın büyümesinden sonra bazinga yönetim odasında toplantı çağrısı yapar.
bazinga: Bu olayın nasıl çıktığını ve üç üyenin neden aramızdan ayrıldığını açıklayacak birileri var mı?
Aserat: Ozan, MusicSurvivor'ın final oylamasından sonra Buğra nedensizce forumdan ayrıldığını açıkladı. Daha sonra bir kısım üye Çiğdem'i suçladı falan. Öyle işte genel bir açıklama yapıp forumu sakinleştirsek iyi olacak.
bazinga: Çiğdem sen bir şey demeyecek misin?
Çiğdem-: Ay ben ne diyeyim fesat xemrexxx ortayı karıştırdı. destere yok ki üstüne salayım şunun
bazinga: Tamam ben anladım olayı, zaten ne zamandır bunu düşünüyordum. Çiğdem bir süre MusicSurvivor yapma artık şu yarışma işlerinden biraz elini çeksen iyi olacak, hatta istersen bir süre moderatörlük yapma çok fazla üyeden şikayet gelmeye başladı bu ara.
Toplantıya katılan tüm üyeler şaşırma emojisi gönderir.
Çiğdem: Ayol kim beni şikayet etti ki anlamadım hiç 😱
Yiğitt: Aynen çok şaşırdım ben, Çiğdem'i herkes seviyor forumda öyle şey olmaz ya?
Bu sırada bir üyenin mesaj kutusuna odaklanırız. Kimden geldiğini öğrenemediğimiz bir özel mesaj görünür.
"Şu anda Çiğdem'i yönetimden atmak için oylama yapıyorlar. Zamanı gelince yeniden forumun yıldızı sen olacaksın "
1. BÖLÜM SONU
// YENİ BÖLÜM - 11 EYLÜL SALI 23:30 \\
// YENİ BÖLÜM - 11 EYLÜL SALI 23:30 \\
Son düzenleme: