Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

Bir odunluk da burada yapayım
@Çiğdem- Sen zaten sürekli giriyorsun kulüplere, hediyeye gerek yok 100 binde veririm hediyeni
Tebrik ediyorum, 100 binleri görmeni diliyorum

aradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermem

Video değilde uyuyan adam haberini diyorsun sanırım
Sen bize gelme

@XanTier e git sen uyurkan harekete geçince @gözlemci de nicki gereği gözlemini yapar üçünüzde askerden kurtulursunuz
uyurken adam aşka geliyormuş ne harika bir hastalık
bize böyle güzel bir hastalıkta bulaşmıyor yalnız bu adam erkek arkadaşında kalıyorsa işler kötüye gider büyük ihtimalle kazayla kendisini kurban verebilir

aradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermem
kutladığıma şükretsini lk sayfalarda hadsizce beni geçmeyi planlamış neyse devam ederse onun da ayağını kaydırırım bak ozan forumu bıraktı sayılır deniz marulu askere gidiyor takas banlana banlana bir hal oldu kısacası bana tehdit oluşturan herkesten kurtuluyorum

onun koruyucusu kardeşi var yani @mrt-06 in cesedini çiğnemen lazım hogathaya ulaşmak için
övünmek gibi olmasın kendisi benimde görümcem olur yukarlardan torpilliyiz yani bize bulaşma asla yanarsın

onun koruyucusu kardeşi var yani @mrt-06 in cesedini çiğnemen lazım hogathaya ulaşmak için
övünmek gibi olmasın kendisi benimde görümcem olur yukarlardan torpilliyiz yani bize bulaşma asla yanarsın
iki hayat bilgisi sahnesi atarım ona o izlerken hogathayı öldürüp gömerim bile

iki hayat bilgisi sahnesi atarım ona o izlerken hogathayı öldürüp gömerim bile
görümceğimin tek kusuru işte perran teyze fanı olması
öyle kötü alışkanlıklarını bıraksa daha mükemmel bir görümcek olacak

@xemrexxx en azından geçte olsa kutladı ayoll
kardeşim @mrt-06 hala kutlamadı
😕😕😕

@xemrexxx en azından geçte olsa kutladı ayoll
kardeşim @mrt-06 hala kutlamadı
😕😕😕
ilk gün söylemiştim şu an müsait değilim akşama onun için neler neler hazırlayacağım dedi görümcek o laftan sonra araki görümceği bulasın

onunda suyu ısındı zaten yakında ben admin olacağım süper modül @Harunnn60 u kovduk sırada görümceğim @mrt-06 var
ondan sonra buralar bize teslim ben admin olurum senide süper modül yaparım diğer kızlarıda diğer makamlara getiririm off be dünya varmış