Evet ben yatayım artık hoş sohbetiniz için teşekkürler , cicili bicili rüyalarNe korkucam ya? Ben bu zamana kadar bu forumda kimseden korkmadım OzaN'dan başka
Evet ben yatayım artık hoş sohbetiniz için teşekkürler , cicili bicili rüyalarNe korkucam ya? Ben bu zamana kadar bu forumda kimseden korkmadım OzaN'dan başka
Haydi yat bakalım bugün fazla mesai yaptın bizim yüzümüzdenEvet ben yatayım artık hoş sohbetiniz için teşekkürler , cicili bicili rüyalar
Bulaştık bi kere istemeden
İyi gecelerEvet ben yatayım artık hoş sohbetiniz için teşekkürler , cicili bicili rüyalar
Kısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani."Askerliğe elverişsiz" raporu veriyolarmış o zaman
Pembe teskere miYalnız hiç hoş bişey değil o
Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsabu konuda @XanTier e sonuna kadar hak veriyorum amaç askerlikten yırtmaksa amaç uğruna her yol mübahtır diyorum
ama yinede şu gören kişi olmayı yeğlerim en azından ödül olarak askerliğim kısalırdıdiğer ikili aksiyonik olay çok çetrefilli işler? hayatında bir yılı kurtarmaya çalışırken bundan sonraki tüm hayatının içine etmiş olursunki ? şimdi böyle düşününce pekde ekonomik bir çözüm gibi gelmedi bana
Birşey kalmazdı geriye hatta sana ödül bile verirlerdi (ev,araba)Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsa
Devlet onlara utanç kaynağı olarak bakıyorBirşey kalmazdı geriye hatta sana ödül bile verirlerdi (ev,araba)hayır bunların ifşalanmasının ne karı var devlete
Hahahah sesli güldümDevlet onlara utanç kaynağı olarak bakıyor
Askeriye'nin bu düşüncede olduğuna hiçbir güç beni inandıramaz. Onlara eçcinseli bırak kız gözüyle bakıyorlardır eminimHahahah sesli güldümama çok saçma bence tamam askerlikte yapmasın o işi herkesin önünde ama sonuçta o da bir ihtiyaç
Bence onların ifşalanıp özgürce yapabilmesi için pembe tezkere veriyorlar
Ama şimdi orada şunu da bir düşünAskeriye'nin bu düşüncede olduğuna hiçbir güç beni inandıramaz. Onlara eçcinseli bırak kız gözüyle bakıyorlardır eminim
İnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan?Ama şimdi orada şunu da bir düşüngidiyorsun ve erkekler var kız yok ne bileyim belki bazıları ilişkiye girme mecburiyetinde hisssediyordur sonuçta doğal seleksiyon buO yüzden de erkek erkeğe yapıyorlardır önce o sonra diğeri
Biz bu konuda nasıl böyle ilerledikhep @Çiğdem- in suçu @destere
Ayrıca dün sana tam iyi geceler yazacaktım elektikler gitti, konu o derece lanetli
Aynen kel kör kendi işini kendin göre diye boşuna dememişlerİnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan?
Aynen kel kör kendi işini kendin göre diye boşuna dememişler
Amann işte konu bundan ibaret yakalarsan çek fotolarınısosyal medyaya atarım diye tehdit et o zaman sen sosyal medyaya atmadan onlar tıpış tıpış itiraf ederler sende ödülünü alırsın
İnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan?
Bu işlerin uzmanı @destere gereken açıklamayı yapmışbu konuda @XanTier e sonuna kadar hak veriyorum amaç askerlikten yırtmaksa amaç uğruna her yol mübahtır diyorum
ama yinede şu gören kişi olmayı yeğlerim en azından ödül olarak askerliğim kısalırdıdiğer ikili aksiyonik olay çok çetrefilli işler? hayatında bir yılı kurtarmaya çalışırken bundan sonraki tüm hayatının içine etmiş olursunki ? şimdi böyle düşününce pekde ekonomik bir çözüm gibi gelmedi bana
Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsa
Ama şimdi orada şunu da bir düşüngidiyorsun ve erkekler var kız yok ne bileyim belki bazıları ilişkiye girme mecburiyetinde hisssediyordur sonuçta doğal seleksiyon buO yüzden de erkek erkeğe yapıyorlardır önce o sonra diğeri
Biz bu konuda nasıl böyle ilerledikhep @Çiğdem- in suçu @destere
Ayrıca dün sana tam iyi geceler yazacaktım elektikler gitti, konu o derece lanetli
Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum.
Buyur bu da hediyen.Mustafa Sandal'dan nadir şarkı severim bu da onlardan. Verilmişse de kabul edersin artık konuyu okumadım üşendim.
Çok teşekkürler @MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?