Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

Kısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani.
"Askerliğe elverişsiz" raporu veriyolarmış o zaman

Pembe teskere mi
Yalnız hiç hoş bişey değil o

Hahah sen dua etde @destere erken kaçmış o olsaydı sana ne yorum yapacak merakta ettim neyse o sabaha karşı gelir yarın okurum
@gözlemci

bu konuda @XanTier e sonuna kadar hak veriyorum amaç askerlikten yırtmaksa amaç uğruna her yol mübahtır diyorum

ama yinede şu gören kişi olmayı yeğlerim en azından ödül olarak askerliğim kısalırdı
diğer ikili aksiyonik olay çok çetrefilli işler? hayatında bir yılı kurtarmaya çalışırken bundan sonraki tüm hayatının içine etmiş olursunki ? şimdi böyle düşününce pekde ekonomik bir çözüm gibi gelmedi bana

Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsa

Devlet onlara utanç kaynağı olarak bakıyor
Hahahah sesli güldüm
ama çok saçma bence tamam askerlikte yapmasın o işi herkesin önünde ama sonuçta o da bir ihtiyaç

Bence onların ifşalanıp özgürce yapabilmesi için pembe tezkere veriyorlar

Hahahah sesli güldüm
ama çok saçma bence tamam askerlikte yapmasın o işi herkesin önünde ama sonuçta o da bir ihtiyaç

Bence onların ifşalanıp özgürce yapabilmesi için pembe tezkere veriyorlar
Askeriye'nin bu düşüncede olduğuna hiçbir güç beni inandıramaz. Onlara eçcinseli bırak kız gözüyle bakıyorlardır eminim

Askeriye'nin bu düşüncede olduğuna hiçbir güç beni inandıramaz. Onlara eçcinseli bırak kız gözüyle bakıyorlardır eminim
Ama şimdi orada şunu da bir düşün
gidiyorsun ve erkekler var kız yok ne bileyim belki bazıları ilişkiye girme mecburiyetinde hisssediyordur sonuçta doğal seleksiyon bu
O yüzden de erkek erkeğe yapıyorlardır önce o sonra diğeri

Biz bu konuda nasıl böyle ilerledik
hep @Çiğdem- in suçu @destere

Ayrıca dün sana tam iyi geceler yazacaktım elektikler gitti, konu o derece lanetli

İnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan?

İnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan?
Aynen kel kör kendi işini kendin göre diye boşuna dememişler

Amann işte konu bundan ibaret yakalarsan çek fotolarını
sosyal medyaya atarım diye tehdit et o zaman sen sosyal medyaya atmadan onlar tıpış tıpış itiraf ederler sende ödülünü alırsın

Bu işlerin uzmanı @destere gereken açıklamayı yapmış

Başka sorunuz varsa sorun

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum.

Buyur bu da hediyen.
Mustafa Sandal'dan nadir şarkı severim bu da onlardan. Verilmişse de kabul edersin artık konuyu okumadım üşendim.

Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsa

@Çiğdem- davet etmişti beni bu yaz fındık toplamaya gidecektik
ama benimde bu tarz http://www.bbc.com/turkce/haberler-42238032 bir rahatsızlığım var? şimdi gitsemmi gitmesemmi diye ikilemde kaldım

densiz hareketlerde bulunuruz kıza karşı ayıp olmasın şimdi
ama bu sağlık sorunu yani affetmesi lazım böyle bişey olsada

@Çiğdem- yukardaki mesajda verdiğim video yu izlemeyi unutma

pardon video değilmiş habermiş

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum.

Buyur bu da hediyen.
Mustafa Sandal'dan nadir şarkı severim bu da onlardan. Verilmişse de kabul edersin artık konuyu okumadım üşendim.

@Çiğdem- hediyen 4yüz grubu biraz geç kaldı

buda bir ipucu hediyesi @Çiğdem-
Çok teşekkürler @MEnes
@XanTier taklitçisini atmıştı orjinalını ilk sen hediye ettin

Çok teşekkürler @pompy
Arada Shirli annemide şıkıstırı vermişsin