Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

Kısaca üstü kapalı anlatmak gerekirse eşcinselliğini fiziki olarak kanıtlamak gerekiyor yani. :F "Askerliğe elverişsiz" raporu veriyolarmış o zaman :F:F

Pembe teskere mi :F :F Yalnız hiç hoş bişey değil o :A

Hahah sen dua etde @destere erken kaçmış o olsaydı sana ne yorum yapacak merakta ettim neyse o sabaha karşı gelir yarın okurum :Z:Z:Z @gözlemci

bu konuda @XanTier e sonuna kadar hak veriyorum amaç askerlikten yırtmaksa amaç uğruna her yol mübahtır diyorum :)
ama yinede şu gören kişi olmayı yeğlerim en azından ödül olarak askerliğim kısalırdı :) diğer ikili aksiyonik olay çok çetrefilli işler? hayatında bir yılı kurtarmaya çalışırken bundan sonraki tüm hayatının içine etmiş olursunki ? şimdi böyle düşününce pekde ekonomik bir çözüm gibi gelmedi bana :)

bu konuda @XanTier e sonuna kadar hak veriyorum amaç askerlikten yırtmaksa amaç uğruna her yol mübahtır diyorum :)
ama yinede şu gören kişi olmayı yeğlerim en azından ödül olarak askerliğim kısalırdı :) diğer ikili aksiyonik olay çok çetrefilli işler? hayatında bir yılı kurtarmaya çalışırken bundan sonraki tüm hayatının içine etmiş olursunki ? şimdi böyle düşününce pekde ekonomik bir çözüm gibi gelmedi bana :)
Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsa :A

Hahahah sesli güldüm :F :F ama çok saçma bence tamam askerlikte yapmasın o işi herkesin önünde ama sonuçta o da bir ihtiyaç :A :F

Bence onların ifşalanıp özgürce yapabilmesi için pembe tezkere veriyorlar :F
Askeriye'nin bu düşüncede olduğuna hiçbir güç beni inandıramaz. Onlara eçcinseli bırak kız gözüyle bakıyorlardır eminim :A

Askeriye'nin bu düşüncede olduğuna hiçbir güç beni inandıramaz. Onlara eçcinseli bırak kız gözüyle bakıyorlardır eminim :A
Ama şimdi orada şunu da bir düşün :A gidiyorsun ve erkekler var kız yok ne bileyim belki bazıları ilişkiye girme mecburiyetinde hisssediyordur sonuçta doğal seleksiyon bu :A :F O yüzden de erkek erkeğe yapıyorlardır önce o sonra diğeri :F

Biz bu konuda nasıl böyle ilerledik :A :F hep @Çiğdem- in suçu @destere :F

Ayrıca dün sana tam iyi geceler yazacaktım elektikler gitti, konu o derece lanetli :F

Ama şimdi orada şunu da bir düşün :A gidiyorsun ve erkekler var kız yok ne bileyim belki bazıları ilişkiye girme mecburiyetinde hisssediyordur sonuçta doğal seleksiyon bu :A :F O yüzden de erkek erkeğe yapıyorlardır önce o sonra diğeri :F

Ayrıca dün sana tam iyi geceler yazacaktım elektikler gitti, konu o derece lanetli :F
İnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan? :A

İnsan kendine 5 dakika ayırır yine halleder işini tek başına. Bunlara mecbur mu yani insan? :A
Aynen kel kör kendi işini kendin göre diye boşuna dememişler :A

Amann işte konu bundan ibaret yakalarsan çek fotolarını :A :F sosyal medyaya atarım diye tehdit et o zaman sen sosyal medyaya atmadan onlar tıpış tıpış itiraf ederler sende ödülünü alırsın :A :F

Aynen kel kör kendi işini kendin göre diye boşuna dememişler :A

Amann işte konu bundan ibaret yakalarsan çek fotolarını :A :F sosyal medyaya atarım diye tehdit et o zaman sen sosyal medyaya atmadan onlar tıpış tıpış itiraf ederler sende ödülünü alırsın :A :F
Bu işlerin uzmanı @destere gereken açıklamayı yapmış :A :A :A
Başka sorunuz varsa sorun :F :F :F
132505_o8fbf.jpg

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum. :)

Buyur bu da hediyen. :A Mustafa Sandal'dan nadir şarkı severim bu da onlardan. Verilmişse de kabul edersin artık konuyu okumadım üşendim. :A

Askerlik boyunca 3-5 kişi yakalasak çok güzel olurdu, her biri 1 ay kısaltsa :A

@Çiğdem- davet etmişti beni bu yaz fındık toplamaya gidecektik:) ama benimde bu tarz http://www.bbc.com/turkce/haberler-42238032 bir rahatsızlığım var? şimdi gitsemmi gitmesemmi diye ikilemde kaldım :)
densiz hareketlerde bulunuruz kıza karşı ayıp olmasın şimdi :) ama bu sağlık sorunu yani affetmesi lazım böyle bişey olsada :)

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum. :)

Buyur bu da hediyen. :A Mustafa Sandal'dan nadir şarkı severim bu da onlardan. Verilmişse de kabul edersin artık konuyu okumadım üşendim. :A

@Çiğdem- hediyen 4yüz grubu biraz geç kaldı

buda bir ipucu hediyesi @Çiğdem-
Çok teşekkürler @MEnes :bhr: @XanTier taklitçisini atmıştı orjinalını ilk sen hediye ettin :A

Çok teşekkürler @pompy :bhr: Arada Shirli annemide şıkıstırı vermişsin :A