Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

destere gelince keyfi kaçtı sankı madem yok dedikoduya açık
gidişi olsunda gelişi olmasın twttır köşelerinde sürtsün öyle
ben süper modül olucam @Harunnn60 beceremyordu zaten

stres topu olmak pek sağlıklı bir şey değil gele mıncıklıyor giden mıncıklıyor insanın karakteri bozulur öyle
yani içimizde yumoşluk yoksa bile o kadar mıncıktan sonra yuvarlak bişey olup döneriz
sen şu benzetmeyi değiştir hiç insan eltisini milletin stres topu yaparmı ?

Aaaa sen kıskanclık kırızınden neyseki çıkmışsın cnm ama @Harunnn60 neden çıkamadı çünkü başında sürekli kulağına fısıldayan sen papucun dama atıldı hatta kuş aldı götürdü diyen bir @XanTier vardı
Çocukta kendini dağa bayıra vurdu

@XanTier

Biraz daha açıklayıcı olsan anlamıyorum. :S
destere'ye ve Çiğdem'e karşı savundum onu. Bunlar da gazladı diyor işte ona. Gaz falan değil, arkadaşımın yanında durdum zor zamanında

Bi de utanmayıp suçu da bana atıyor ya şuna bak 😱 Bilmesem inanırım 😱

Hımmm “Karizmatik Süper Yakışıklı Kaya Eltim” nasıl?

Melih’e gizli sinsi diyordum haklı çıktım.

@XanTier in o çıkışlarını takdir ediyorum yoksa gaganın gideceği yoktu iyiki şişirdide kaçırttı forumdan yoksa başımıza bela olmuştu

Hımmm “Karizmatik Süper Yakışıklı Kaya Eltim” nasıl?

Melih’e gizli sinsi diyordum haklı çıktım.
oldu olduda şimdi yukardaki mesajı millet kaale alacak bu düzeltme pek işe yararmı bilemem

Yarar yarar merak etme.
Karizmatik Süper Yakışıklı Kaya Eltim buda çok uzun değilmi
Fok Eltim de kısaca

@XanTier e dün gece pembe teskere şimdide harun olayıyla 2 gecedir şıkıştırıyorum
tüm sırları dökülüyor

senden bunu beklemezdim hogatha hayallerimi yıktın biz görümceyi düzeltmeye çalışırken sen tümden kırdın bizi

iftira miftira yani öyle bir kışkırtma yaptıysan işe yaramış bence
bundan sonra süper modül foruma adım atmaz senden aynı istikrarlı kışkırtmaları bekliyorum yoksa gideceği yok
O zaman gelse de yalnız bırakayım onu da eskisi gibi sizi rahatsız etmeye devam etsin

Üstüme daha ne bırakacaksın? Her gece bir şey gerçekten. Sürekli yeni bir sıfatla anılıyorum

O zaman gelse de yalnız bırakayım onu da eskisi gibi sizi rahatsız etmeye devam etsin
tamamen çekilme
arada bir gelip şey dersin ''yaw harunn bunlar senin ardında binbir trlü şey söylüyor sen nasıl hala bunlarla konuşuyorsun '' falan de o kadar söz yeter gagaya yine heyheyleri tutup bir kaç ay twitter köşelerine kaçar

MalMan , PembeMan , Şimdide GazMan
@mrt-06

Aaa en o anlamda aklıma gelmemişti hahahha @destere haklı olabilirisn evet

Haha
Gazman güzel aslında

Yakında o kadar çoğalacak ki hatırlanamayacak kadar çok olacak diye korkuyorum 😱

Yok öyle yağma. Yarın sabah konuşup döndüreceğim foruma onu. Hiç umut beslemeyin
@Çiğdem-

Aslında Harunu en çok destere özlüyor bende yarın haruna öyle diyecem

nasıl ikna edeceksinki dediklerimin hepsi yalandı aslında seni çok seviyorlar falanmı diyeceksin? kesinlikle inanmaz ama tam tersini söylersen daha etkili olur
sen yokken bunlar sevinçten halay çekiyordu dersen süper modül anında damlar foruma