Amaan senin kutlama konuların bitmiyor 80 binde veririm hediyeni birkaç haftaya olursun zaten bu çeneylesen kutladınmı bakayım beni diğer sıvacılardan örnek al hediyeni kap gel![]()
![]()
![]()
Amaan senin kutlama konuların bitmiyor 80 binde veririm hediyeni birkaç haftaya olursun zaten bu çeneylesen kutladınmı bakayım beni diğer sıvacılardan örnek al hediyeni kap gel![]()
![]()
![]()
sende 10 ol artık 7 ne ayoll insan utanırAmaan senin kutlama konuların bitmiyor 80 binde veririm hediyeni birkaç haftaya olursun zaten bu çeneyle![]()
Biz az ve öz yazıyoruz boş çene yapmıyorızsende 10 ol artık 7 ne ayoll insan utanır![]()
![]()
![]()
kız tebrikler cadoloz sana hediye olarak son yumuşattığın oğlan ve sevgilisini hediye ediyorumçok teşekkürler cnm @mrt-06
hep birlikte eğlenmeye devam ederiz inş
ahh rahmetli @destere klavyen kırılsın hogatha bizi geçiyorsun diyordu![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @MasacRE- @Doğu @MEnes
ahh seni emrak ettik neredesin ayollkız tebrikler cadoloz sana hediye olarak son yumuşattığın oğlan ve sevgilisini hediye ediyorum
![]()
ay gördüm hemen parlak konusu açmış demek ki gittiği diğer forumlarda kabul görmedi parlakçılığıahh seni emrak ettik neredesin ayoll
gelir gelmezde beni kutluyor görüyormusunuz çocuklar@mrt-06 @Harunnn60
bu arada @Yiğitt geldi![]()
Diğer forumlar hep kılsız doluydu, bir tatlişler burada var.ay gördüm hemen parlak konusu açmış demek ki gittiği diğer forumlarda kabul görmedi parlakçılığı![]()
Aa ben bunu hiç görmemişim. Okuldan gece gelince gündüz olan biteni pek fark etmiyorum
yatmaya gidicem ama yarına güzel bir hediye ile karşılaşmak iyi olurAa ben bunu hiç görmemişim. Okuldan gece gelince gündüz olan biteni pek fark etmiyorum
Şu anda ödev yapıyorum, biraz bekleticem seni![]()
Beklentiyi yükselttin ama. Şu anda böyleyimyatmaya gidicem ama yarına güzel bir hediye ile karşılaşmak iyi olur![]()
![]()
![]()
cimri @MasacRE- gibi bir kuru tebrikler demede ne hediye olursa olurBeklentiyi yükselttin ama. Şu anda böyleyim
![]()
Aa, düşünürüm bi şeyler tabii ki
Nice güzel mesajlara. Bu hızla gidersen 1 seneye kalmadan 100 bin konusu da açılmış olur.@Çiğdem-
Bu sefer kaslı parlak veya sincap dışında bir hediye vereyim Karadeniz'den.
![]()
çok teşekkürler arkadaşlar inş devam edebilriz bu karmaşayı atlatırız 😳😳😳Hayattan zevk almak = @Çiğdem- Nice 75 binlere
Nice eğlenceli ve eğlendirici mesajlara inşallah. Hep burada ol
Bunu hatırlıyorsundur umarım
İstersen bir Galatasarayın stadını ziyaret et