Onu @Ahmed e bıraktık @Harunnn60 Atacan’ı da Ankara’daki spor salonunda ki yoldaşlarımıza @mrt-06 Bu durumda @denizz19 bana kaldı gülsem mi ağlasam mı
Onu @Ahmed e bıraktık @Harunnn60 Atacan’ı da Ankara’daki spor salonunda ki yoldaşlarımıza @mrt-06 Bu durumda @denizz19 bana kaldı gülsem mi ağlasam mı
Hhahah aa çok şirin aam birşeymi imaa ediyorsun
aa çok teşekkürler sonunda avatarda koymuşsun öncesi çıplak gibi görünüyorduTebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlara, hep birlikte. Kaliteli hediyelerin, şarkıyı da dinle muhakkak.
Beğendin mi avatarımı?Hhahah aa çok şirin aam birşeymi imaa ediyorsun
aa çok teşekkürler sonunda avatarda koymuşsun öncesi çıplak gibi görünüyordu
Yok ama hiç olmamasından iyidirBeğendin mi avatarımı?
tşşk ederim cnm senin hatrına katlanacaz artıkKaldı konuda böyle bi türlü tebriks yazamadım tebrikler Çiko.
En sevdiğin kadını sana hediye ediyorum.
hhaha bunu gördükçe gülesim geliyor .A
Tam senlik ama dimitşşk ederim cnm senin hatrına katlanacaz artık
hhaha bunu gördükçe gülesim geliyor .A
Hediye için kafamda bir şeyler belirmedi şu an. Ama bir parlak yeterli olacaktır sana dur biraz düşüneyim.hhaha aa teşekkürler ama nerede hediyem diğer sıvacılar gibi kibar ol bak @Doğu a
altın oklava hediye etti
bekleriz ozamanHediye için kafamda bir şeyler belirmedi şu an. Ama bir parlak yeterli olacaktır sana dur biraz düşüneyim.
bekleriz ozaman
aaa teşekkürler yeni favorim oucak gibiAl biraz güncel bir hediye olsun. Bu manyaktan iyi hediye olur.
Diziye sağlam bir giriş yaptı öyle de devam edecek gibi duruyor. Farklı bir karakter oyuncu da iyi oynamış.aaa teşekkürler yeni favorim oucak gibi
sen kutladınmı bakayım beni diğer sıvacılardan örnek al hediyeni kap gelBakarsın ben de iyi karakter diye Aras'ı tutarım bu sefer ben Aras'çı olurum sen de nefret edersin