tşşk seninde 45 konuna az kalmışTebrikler Çiğdem, nice güzel mesajlara.![]()
tşşk seninde 45 konuna az kalmışTebrikler Çiğdem, nice güzel mesajlara.![]()
tşşk seninde 45 konuna az kalmış![]()
bence bugünkü maç ertelenmiş dortmundun otobüsünün dibinde bomba patlıyor üçtane birden aynı anda @Çiğdem-bu yeni versionu hiç izlemeyi istemiyorum cnm taciyide değiştirmişler![]()
hahha aa olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz@Çiğdem- tebrikler cadım ve neşe kaynağım, hep birlikte nice mesajlara inşallahBu çeneyle yakında geçersin artık beni
İşte hediyelerin
Son video biraz reklam içerir![]()
Sende 1000 yap artık ayollHer mesajdan 5 lira kalsa 300 bin lira valla iyi para akari yok biseyi yok
doğru tanımlama yapmışım 😉@Çiğdem- tebrikler cadım ve neşe kaynağım, hep birlikte nice mesajlara inşallahBu çeneyle yakında geçersin artık beni
İşte hediyelerin
Son video biraz reklam içerir![]()
Tebrikler ÇikoNice güzel mesajlara güzel sunucum.
Tebrikler ÇikoNice güzel mesajlara güzel sunucum.
![]()
kutluyorum @Çiğdem-![]()
kutluyorum @Çiğdem-![]()
ahh çok teşekkürler @mrt-06 musti ve jensen aynı karede kıyafet uyumuda süper ayarlamışsınTebrikler ablacım, nice mesajlar dilerim... Bu da hediyen;
![]()
ahh çok teşekkürler @mrt-06 musti ve jensen aynı karede kıyafet uyumuda süper ayarlamışsın
@sokak sanati tşşkler sempatik başkan
allah allah @destere @Harunnn60 hanginiz @destere siniz acaba bir test yapayım size aaa bakın açık saçık bir kadın geçiyor şuradan![]()
![]()
Göremedimahh çok teşekkürler @mrt-06 musti ve jensen aynı karede kıyafet uyumuda süper ayarlamışsın
@sokak sanati tşşkler sempatik başkan
allah allah @destere @Harunnn60 hanginiz @destere siniz acaba bir test yapayım size aaa bakın açık saçık bir kadın geçiyor şuradan![]()
![]()
hanı nerde nerde)
hhahah evet testimiz sonuc verdi sahte @destere kendini ele verdiGöremedim![]()
hahaha dean castiel çiftine oranla daha az üzücü benim açımdan oyüzden hiç yoktan iyidir diyelim onların yerine bunları vermen @xemrexxxtebrikler çikinella sana en sevdiğin çifti hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 54846 Ekli dosyayı görüntüle 54847 Ekli dosyayı görüntüle 54848 Ekli dosyayı görüntüle 54849 Ekli dosyayı görüntüle 54850
O kadar çok anlatım bozukluğu var ki yazındahhahah evet testimiz sonuc verdi sahte @destere kendini ele verdi
doğru cevap hani nerede olucaktı elinin köründe ayoll![]()
![]()
yanlış cevap göremedim diye cevap veren sahte destere harun cezan![]()
![]()
![]()
hahaha dean castiel çiftine oranla daha az üzücü benim açımdan oyüzden hiç yoktan iyidir diyelim onların yerine bunları vermen @xemrexxx![]()
![]()
![]()
çakması nasıl kendini ele vermişhhahah evet testimiz sonuc verdi sahte @destere kendini ele verdi
doğru cevap hani nerede olucaktı elinin köründe ayoll![]()
![]()
yanlış cevap göremedim diye cevap veren sahte destere harun cezan![]()
![]()
![]()
hahaha dean castiel çiftine oranla daha az üzücü benim açımdan oyüzden hiç yoktan iyidir diyelim onların yerine bunları vermen @xemrexxx![]()
![]()
![]()
Ehe ehe eheçakması nasıl kendini ele vermişhiç bir zaman bir ben olamaz
![]()
noldu sudan çıkmış balığa dönmüşünEhe ehe ehe![]()
![]()
anlatım çok düzgün @Çiğdem- gerçekle sahteyi ayırmak için muhteşem bir tuzak kurmuşO kadar çok anlatım bozukluğu var ki yazında2 kez okudum
![]()