tşşk seninde 45 konuna az kalmışTebrikler Çiğdem, nice güzel mesajlara.
tşşk seninde 45 konuna az kalmışTebrikler Çiğdem, nice güzel mesajlara.
tşşk seninde 45 konuna az kalmış
bence bugünkü maç ertelenmiş dortmundun otobüsünün dibinde bomba patlıyor üçtane birden aynı anda @Çiğdem-bu yeni versionu hiç izlemeyi istemiyorum cnm taciyide değiştirmişler
hahha aa olsun reklamın iyisi kötüsü olmaz hem en sevdiğim kadın şarkıcı türkelrden burcu bliyorsun emre altuğ ile olan hediyesinden mutluluk duyarım emrede çok sevdiğim erkek şarkıcılardan@Çiğdem- tebrikler cadım ve neşe kaynağım, hep birlikte nice mesajlara inşallah Bu çeneyle yakında geçersin artık beni
İşte hediyelerin
Son video biraz reklam içerir
Sende 1000 yap artık ayollHer mesajdan 5 lira kalsa 300 bin lira valla iyi para akari yok biseyi yok
doğru tanımlama yapmışım 😉@Çiğdem- tebrikler cadım ve neşe kaynağım, hep birlikte nice mesajlara inşallah Bu çeneyle yakında geçersin artık beni
İşte hediyelerin
Son video biraz reklam içerir
Tebrikler Çiko Nice güzel mesajlara güzel sunucum.
Tebrikler Çiko Nice güzel mesajlara güzel sunucum.
kutluyorum @Çiğdem-
kutluyorum @Çiğdem-
ahh çok teşekkürler @mrt-06 musti ve jensen aynı karede kıyafet uyumuda süper ayarlamışsınTebrikler ablacım, nice mesajlar dilerim... Bu da hediyen;
ahh çok teşekkürler @mrt-06 musti ve jensen aynı karede kıyafet uyumuda süper ayarlamışsın
@sokak sanati tşşkler sempatik başkan
allah allah @destere @Harunnn60 hanginiz @destere siniz acaba bir test yapayım size aaa bakın açık saçık bir kadın geçiyor şuradan
Göremedimahh çok teşekkürler @mrt-06 musti ve jensen aynı karede kıyafet uyumuda süper ayarlamışsın
@sokak sanati tşşkler sempatik başkan
allah allah @destere @Harunnn60 hanginiz @destere siniz acaba bir test yapayım size aaa bakın açık saçık bir kadın geçiyor şuradan
hanı nerde nerde )
hhahah evet testimiz sonuc verdi sahte @destere kendini ele verdiGöremedim
hahaha dean castiel çiftine oranla daha az üzücü benim açımdan oyüzden hiç yoktan iyidir diyelim onların yerine bunları vermen @xemrexxxtebrikler çikinella sana en sevdiğin çifti hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 54846 Ekli dosyayı görüntüle 54847 Ekli dosyayı görüntüle 54848 Ekli dosyayı görüntüle 54849 Ekli dosyayı görüntüle 54850
O kadar çok anlatım bozukluğu var ki yazında 2 kez okudumhhahah evet testimiz sonuc verdi sahte @destere kendini ele verdi
doğru cevap hani nerede olucaktı elinin köründe ayoll
yanlış cevap göremedim diye cevap veren sahte destere harun cezan
hahaha dean castiel çiftine oranla daha az üzücü benim açımdan oyüzden hiç yoktan iyidir diyelim onların yerine bunları vermen @xemrexxx
çakması nasıl kendini ele vermiş hiç bir zaman bir ben olamazhhahah evet testimiz sonuc verdi sahte @destere kendini ele verdi
doğru cevap hani nerede olucaktı elinin köründe ayoll
yanlış cevap göremedim diye cevap veren sahte destere harun cezan
hahaha dean castiel çiftine oranla daha az üzücü benim açımdan oyüzden hiç yoktan iyidir diyelim onların yerine bunları vermen @xemrexxx
Ehe ehe eheçakması nasıl kendini ele vermiş hiç bir zaman bir ben olamaz
noldu sudan çıkmış balığa dönmüşünEhe ehe ehe
anlatım çok düzgün @Çiğdem- gerçekle sahteyi ayırmak için muhteşem bir tuzak kurmuş ama senin anlamaman normal çünkü ordaki olayı sadece gerçek destereler çözerO kadar çok anlatım bozukluğu var ki yazında 2 kez okudum