Çiğdem- 55.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
58,941
Puanı
1,060
Forumumuzun olmazsa olmazı, neşe kaynağı, benim de canım arkadaşım, cadıcım @Çiğdem- 55.000'ler kulübüne girmiştir, kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar, gevezelikler diliyoruz. :D

Aslında bu cadaloz, kulübe gireli birkaç gün olmuş, ama çenesinin hızına yetişememişiz maalesef, neyse ki daha fazla geç kalmadan açtık konuyu :A

İşte hediyelerin :A

CtTWX4XWgAA4iu4.jpg
i%C3%A7erde-minik.jpg
fft20_mf6192775.Jpeg
dirilis-ertugrul-62-bolum-3-sezon-tanitim-fragmani-ekim-2016_9505287-2777_1800x945.jpg

Kız onca emek veriyor forumuna, admin olarak bir tebriği çok görmezsin diye düşündüm :A

Ay etmezsen etme be senle mi uğraşacam gidip duşa girmem lazım :A
Ne emeğinden bahsediyorsun sen Ozan'a Allah aşkına. Kaç senedir moderatörlük süper moderatörlük yapan beni bile kaale almayan birine Çiğdem'in yaptığı kıytırık bir yarışmayı mı övüyorsun :A

Kız onca emek veriyor forumuna, admin olarak bir tebriği çok görmezsin diye düşündüm :A

Ay etmezsen etme be senle mi uğraşacam gidip duşa girmem lazım :A
Tebrik Ederim Çiğdem.:D Nice A'lı mesajlara.:A

En sevdiğin hediye.:A

giphy.gif
tebrikler @Çiğdem- çikinellası bu da hediyen bol bol dinle :A
öncelikle çok teşekkürler @Bully konu içinde içten samimi düşüncelerin içinde :bhr:
hepimiz forumun önemli ayrı ayrı taşlarıyız bence hepimiz yerimizdeki ağırlımızı korumalıyız benim için sizlerde vazgeçilmezleriniz forumu :bhr:

@xemrexxx daha oy göndermedim o şarkıyı @Harunn60 seçmişte bu özel güne hediye ettiğin için tam puan alabilir ayoll rakibine iyilik yaptın :A :A :A

@sokak sanati sen dua et akşam yemeğini yiyipte geldim yoksa o hediyeyle döverdim seni ayoll :ppp::ppp::ppp:

@Harunnn60

öncelikle çok teşekkürler @Bully konu içinde içten samimi düşüncelerin içinde :bhr:
hepimiz forumun önemli ayrı ayrı taşlarıyız bence hepimiz yerimizdeki ağırlımızı korumalıyız benim için sizlerde vazgeçilmezleriniz forumu :bhr:

@xemrexxx daha oy göndermedim o şarkıyı @Harunn60 seçmişte bu özel güne hediye ettiğin için tam puan alabilir ayoll rakibine iyilik yaptın :A :A :A

@sokak sanati sen dua et akşam yemeğini yiyipte geldim yoksa o hediyeyle döverdim seni ayoll :ppp::ppp::ppp:

@Harunnn60

Al gerçek bir hediye vereyim.:A

giphy.gif