Çiğdem 5.000'ler Kulübünde!

teşekkürler her ay 1.000 mesaj şeklinde ilerliyordum 5.ayıma girdim şuan 5.000 mesaj ve 1 ay daha var önümde bu ayda 1.000 yapabilirsem 5.ayımda 6.000 mesaj sayım olucak bu fırsatı iyi değerlendirmem lazım :Z:Z:Z
bir gün gelecek ikimizin toplam 100 bin mesajı olacak o zaman işte kimse önümüzde duramaz sen joseph e bende aslauga gidip evlenme teklif ederiz:)

Tebrikler Jensen'cı.:DNice güzel mesajlara.:D
teşekkür ederim :bhr::bhr: jensen sevilmezmi hiççç bana uğur getiriyor onu görmek :kiki::kiki:

bir gün gelecek ikimizin toplam 100 bin mesajı olacak o zaman işte kimse önümüzde duramaz sen joseph e bende aslauga gidip evlenme teklif ederiz:)
hahahah olur vlla kulağa nekadar hoşş geliyor :Z:Z:Z
ayol o zamana kadar senle beni çoktan kovmuşş olurlar uzun ömürlü değiliz biz senle ona göre
:F

teşekkür ederim :bhr::bhr: jensen sevilmezmi hiççç bana uğur getiriyor onu görmek :kiki::kiki:

Bir fotoda kayacaktım ama böyle doğru düzgün giğinmiş bir fotosu yokki hep çıplak.:Firde şöyle şişirmeler var.:A

Morph__Jensen_Ackles_2_by_dolphinbad.jpg

hahahah olur vlla kulağa nekadar hoşş geliyor :Z:Z:Z
ayol o zamana kadar senle beni çoktan kovmuşş olurlar uzun ömürlü değiliz biz senle ona göre
:F
sana bişey olmaz ama bana bişey olursa aslaug a haber salıp, banı bitince sevdiğin gelecek dersin :))

Tebrik ediyorum 5.000 mesajında tüm dileklerin gerçek olsun :F bu ne Lan doğum günü mesajı gibi oldu :F

Hem benden sonra üye ol hem de benden önce 5000lere gir ohh :bağır:
Tebrikler sana:D
hahahah bayanlara öncelik cnm görgü kurallarıda öyle söylüyor zaten :kiki::kiki:
teşekkürler :bhr::bhr:

Tebrik ediyorum 5.000 mesajında tüm dileklerin gerçek olsun :F bu ne Lan doğum günü mesajı gibi oldu :F
hahaha evet dilek lafını duyunca bende öyle demiştim :kiki::kiki:
olsun teşekkür ederim cnm :bhr::bhr:

çok teşekkürler 🙂🙂

çiko parlak oğlan görünce anında savunmaya geçiyor zaten :)
savunurum tabi laf söyletmem :kiki::kiki: