hahahha çok sağ olll bu hediye bütün tebriklere bedel vlla ayy nekadarda tatlı birşey yerim ben bunu koleksionuma ekliyim hemenForumumuzun sevilen üyelerinden @Çiğdem 5.000'ler Kulübünde Tebrikler Çiğdem nice güzel mesajlara buda hediyen![]()
![]()
teşekkürlerTebrikler Çito.![]()
O çizgi hep gözümden kaçıyor bende diyorum niye olmuyorhahahha çok sağ olll bu hediye bütün tebriklere bedel vlla ayy nekadarda tatlı birşey yerim ben bunu koleksionuma ekliyim hemenbu arada çiğdemin yanına - işareti koyarsans evinirim bildirim gelmiyor bana yoksa 🙂🙂
teşekkürler![]()
bilmem kime acabaay çenen düştü iyice kime çektin bilemiyorum![]()
aaa evet zor bir durum gerçekten yani ismini doğru yazdığım halde neden olmuyor diye düşünce basıyor insanaO çizgi hep gözümden kaçıyor bende diyorum niye olmuyor![]()
teşekkürler 🙂🙂Tebrikler![]()
Rakam felan koysadın daha iyiydi yada benim gibi alttan tireaaa evet zor bir durum gerçekten yani ismini doğru yazdığım halde neden olmuyor diye düşünce basıyor insana
teşekkürler 🙂🙂
çok teşekkürler harun beyooo o tebrikler çiğdem hanım![]()
ben üye olduğum heryere sadece ismimi kullanıyorum yanına birşey eklemeden ama bu foruma çiğdem adında kayıt olan olmus galiba kabul görmedi bende - koyarak çözüm buldumRakam felan koysadın daha iyiydi yada benim gibi alttan tire![]()
teşekkürler 🙂🙂Tebrik ederim.![]()
Tebrikler hızlı ilerlemeye devam ediyorsun.![]()
teşekkürler her ay 1.000 mesaj şeklinde ilerliyordum 5.ayıma girdim şuan 5.000 mesaj ve 1 ay daha var önümde bu ayda 1.000 yapabilirsem 5.ayımda 6.000 mesaj sayım olucak bu fırsatı iyi değerlendirmem lazımtebrikler @Çiğdem- muhteşem ilerliyorsun fırtına gibisin![]()