- Reaksiyon puanı
- 37,207
- Puanı
- 1,061
Tebrikler.
Tebrikler.
çok tşşklertebrikler
tşşkler 😉😉😉 benim aylık mesaj sayımı sen haftalık yazıyorsun ama henüz çene yarışısında sana yetişmem çok zortebrikler ayol
kıyamam hemşerimeTam konuyu açıyordum,elimde patladı
Tebrikler hemşerim.
çokk tşşkler 😉😉😉 seninde payın var bunda 1.000 mesajın yarısı sana laf atmakla geçiyorbol bol terlikler @Çiğdem-)
Konuyu hazırladım hızlıca tebrikler fotorafı bulamadım.tşşkler 😉😉😉 benim aylık mesaj sayımı sen haftalık yazıyorsun ama henüz çene yarışısında sana yetişmem çok zor
kıyamam hemşerime
olsun açmış kadar oldun çok tşşkler 😉😉😉
çokk tşşkler 😉😉😉 seninde payın var bunda 1.000 mesajın yarısı sana laf atmakla geçiyor
hahah
hahahah ayyy allah canını almasın terlikler yazmışsın ciddenama ben sana terlik yolladım niye teşekür ettinki) sanırım klavyemin sürçtüğünü zannettin)
Tebrikler
çok tşşkler 😉😉tebrikler
hahahah ayyy allah canını almasın terlikler yazmışsın ciddenkafanda paralıcam ben o terlikleri senin merak etme
hahahah bencede yoksa fırlatıcam terliği bilgisayar ekranının içinden senin ekranından dısarı çıkar kafanaben burdan uzaklaşayım burası tehlikeli oldu)) ben gidip en iyisi @xemrexxx ye salça olayım birazda onun konusunu karıştırayım)
tşşkler 😉😉 olsun oakdar cnm zor şeyler yaşıyoruz günlük yaşantıda burda braz kafa dağıtırıyoruz işte fenamıTebrik Ediyorum,beni solladın ne denir ki.... gevezeler arasına girdin sayılır....
hmmm özel birşeyler bakıyordun ozaman 😉😉😉 4.ayda'da 4.000 olur şimdiden fotoyu sakla benceKonuyu hazırladım hızlıca tebrikler fotorafı bulamadım.
çok tşşklerTebrikler.
hahahah bencede yoksa fırlatıcam terliği bilgisayar ekranının içinden senin ekranından dısarı çıkar kafana
tşşkler 😉😉 olsun oakdar cnm zor şeyler yaşıyoruz günlük yaşantıda burda braz kafa dağıtırıyoruz işte fenamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?