- Reaksiyon puanı
- 37,217
- Puanı
- 1,061
Tebrikler.
Tebrikler.
çok tşşklertebrikler
tşşkler 😉😉😉 benim aylık mesaj sayımı sen haftalık yazıyorsun ama henüz çene yarışısında sana yetişmem çok zortebrikler ayol
kıyamam hemşerimeTam konuyu açıyordum,elimde patladı
Tebrikler hemşerim.
çokk tşşkler 😉😉😉 seninde payın var bunda 1.000 mesajın yarısı sana laf atmakla geçiyorbol bol terlikler @Çiğdem- )
Konuyu hazırladım hızlıca tebrikler fotorafı bulamadım.tşşkler 😉😉😉 benim aylık mesaj sayımı sen haftalık yazıyorsun ama henüz çene yarışısında sana yetişmem çok zor
kıyamam hemşerime
olsun açmış kadar oldun çok tşşkler 😉😉😉
çokk tşşkler 😉😉😉 seninde payın var bunda 1.000 mesajın yarısı sana laf atmakla geçiyor
hahah
hahahah ayyy allah canını almasın terlikler yazmışsın cidden kafanda paralıcam ben o terlikleri senin merak etmeama ben sana terlik yolladım niye teşekür ettinki ) sanırım klavyemin sürçtüğünü zannettin )
Tebrikler
çok tşşkler 😉😉tebrikler
hahahah ayyy allah canını almasın terlikler yazmışsın cidden kafanda paralıcam ben o terlikleri senin merak etme
hahahah bencede yoksa fırlatıcam terliği bilgisayar ekranının içinden senin ekranından dısarı çıkar kafanaben burdan uzaklaşayım burası tehlikeli oldu)) ben gidip en iyisi @xemrexxx ye salça olayım birazda onun konusunu karıştırayım )
tşşkler 😉😉 olsun oakdar cnm zor şeyler yaşıyoruz günlük yaşantıda burda braz kafa dağıtırıyoruz işte fenamıTebrik Ediyorum,beni solladın ne denir ki.... gevezeler arasına girdin sayılır....
hmmm özel birşeyler bakıyordun ozaman 😉😉😉 4.ayda'da 4.000 olur şimdiden fotoyu sakla benceKonuyu hazırladım hızlıca tebrikler fotorafı bulamadım.
çok tşşklerTebrikler.
hahahah bencede yoksa fırlatıcam terliği bilgisayar ekranının içinden senin ekranından dısarı çıkar kafana
tşşkler 😉😉 olsun oakdar cnm zor şeyler yaşıyoruz günlük yaşantıda burda braz kafa dağıtırıyoruz işte fenamı