Çiğdem- 3.000 Kulübünde!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,217
Puanı
1,061
Forumumuzun hanım üyelerinden @Çiğdem- 3.000'ler kulübüne girmiştir.

Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

da06ab97fe28c421c6eee549f16d0bb7-jpg.34993

tşşkler 😉😉😉 benim aylık mesaj sayımı sen haftalık yazıyorsun ama henüz çene yarışısında sana yetişmem çok zor :F:F

kıyamam hemşerime :bhr::bhr::bhr:
olsun açmış kadar oldun çok tşşkler 😉😉😉
Konuyu hazırladım hızlıca tebrikler fotorafı bulamadım.:)

Tebrik Ediyorum,beni solladın ne denir ki.... gevezeler arasına girdin sayılır....

ben burdan uzaklaşayım burası tehlikeli oldu:))) ben gidip en iyisi @xemrexxx ye salça olayım birazda onun konusunu karıştırayım :))
hahahah bencede yoksa fırlatıcam terliği bilgisayar ekranının içinden senin ekranından dısarı çıkar kafana :F

Tebrik Ediyorum,beni solladın ne denir ki.... gevezeler arasına girdin sayılır....
tşşkler 😉😉 olsun oakdar cnm zor şeyler yaşıyoruz günlük yaşantıda burda braz kafa dağıtırıyoruz işte fenamı :Z:Z

Konuyu hazırladım hızlıca tebrikler fotorafı bulamadım.:)
hmmm özel birşeyler bakıyordun ozaman 😉😉😉 4.ayda'da 4.000 olur şimdiden fotoyu sakla bence :kiki::kiki:

çok tşşkler :love1::love1:

hahahah bencede yoksa fırlatıcam terliği bilgisayar ekranının içinden senin ekranından dısarı çıkar kafana :F

tşşkler 😉😉 olsun oakdar cnm zor şeyler yaşıyoruz günlük yaşantıda burda braz kafa dağıtırıyoruz işte fenamı :Z:Z

yok ben daha çok şey yaşayıp başka yerde kafa dağıtıyorum.... foruma giresim bile gelmiyor BAZEN.... Bazı günlerde burada kafa dağıtıyom.bazende sıkılyıorum..bana ilaç gibi biryer lazım.. ama nerde....buradan daha sinir stres sahibi olduğum günlerde oluyor...he diyipde geçemiyorum kimseye....:bağır: