evet seninde az kalmıs cnm tşşk bu arada 😉😉😉Evt senin arkandan yetişmeye çalışıyorum))
evet seninde az kalmıs cnm tşşk bu arada 😉😉😉Evt senin arkandan yetişmeye çalışıyorum))
tşşşkTebrikler![]()
çokk tşşk abicim seninde 15ler az kalmıs kıs zamanda bekliyoruz 😉😉😉Tebrikler ablacım![]()
Çikolata mutluluk veririr.@Çiğdem- cikolata yemez yani yer ama parlak kadar etki yapmazcikolata niyetine 5-6 tane parlak koyaydin simdi daha mutluydu
![]()
Eger bahsettigimiz kisi @Çiğdem- se 1 parlağın verdiği mutluluk =2 kg. Cikolatanin verdiği mutluluk 😉Çikolata mutluluk veririr.![]()
sen bunları dinleme cnm çikolata bu hayatta en sevdiğim şeydirÇikolata mutluluk veririr.![]()
Isvicre çikolatası meshur değil kiz alaman cikolatasi meşhursen bunları dinleme cnm çikolata bu hayatta en sevdiğim şeydir
kargoylada yolla braz isvicre çikolatası![]()
çokk tşşşk cnm 2.000ler kulubune sende çok az kalmışsınTebrikler Cigdemcim)
hahahahha ayyy bu ne beee korkarım ben bundanTebrikler Çiğdem bu da hediyen.
![]()
ayy bitanesin sen @Forumdash
tşşk 😉😉😉Tebrikler @Çiğdem bende 1.000 olabilseydim de hayırlısıyla![]()
Çok Teşekkür ederim.Böyle düşünmen mutlu ettihahahahha ayyy bu ne beee korkarım ben bundan
ayy bitanesin sen @Forumdash
bayıldım hediyeme spoiyi kpatıyorum açıyorum göz kırparak geliyor tekrar kapatıp tekrar açıyorum süper oluyor hahaha
tşşk 😉😉😉
yakında 1.000ler kulubune adım atarsın sende zaten favori üye olabilmen daha anlamlı bence demekkı çok mesaj yazdığın için değilde yanı kaliteli mesaj yazdığından dolayı verilmiş favori😉