evet seninde az kalmıs cnm tşşk bu arada 😉😉😉Evt senin arkandan yetişmeye çalışıyorum ))
evet seninde az kalmıs cnm tşşk bu arada 😉😉😉Evt senin arkandan yetişmeye çalışıyorum ))
tşşşkTebrikler
çokk tşşk abicim seninde 15ler az kalmıs kıs zamanda bekliyoruz 😉😉😉Tebrikler ablacım
Çikolata mutluluk veririr.@Çiğdem- cikolata yemez yani yer ama parlak kadar etki yapmaz cikolata niyetine 5-6 tane parlak koyaydin simdi daha mutluydu
Eger bahsettigimiz kisi @Çiğdem- se 1 parlağın verdiği mutluluk =2 kg. Cikolatanin verdiği mutluluk 😉Çikolata mutluluk veririr.
sen bunları dinleme cnm çikolata bu hayatta en sevdiğim şeydirÇikolata mutluluk veririr.
Isvicre çikolatası meshur değil kiz alaman cikolatasi meşhursen bunları dinleme cnm çikolata bu hayatta en sevdiğim şeydir
kargoylada yolla braz isvicre çikolatası
çokk tşşşk cnm 2.000ler kulubune sende çok az kalmışsınTebrikler Cigdemcim)
hahahahha ayyy bu ne beee korkarım ben bundanTebrikler Çiğdem bu da hediyen.
ayy bitanesin sen @Forumdash
tşşk 😉😉😉Tebrikler @Çiğdem bende 1.000 olabilseydim de hayırlısıyla
Çok Teşekkür ederim.Böyle düşünmen mutlu ettihahahahha ayyy bu ne beee korkarım ben bundan
ayy bitanesin sen @Forumdash
bayıldım hediyeme spoiyi kpatıyorum açıyorum göz kırparak geliyor tekrar kapatıp tekrar açıyorum süper oluyor hahaha
tşşk 😉😉😉
yakında 1.000ler kulubune adım atarsın sende zaten favori üye olabilmen daha anlamlı bence demekkı çok mesaj yazdığın için değilde yanı kaliteli mesaj yazdığından dolayı verilmiş favori😉