aaaa ben seni eski üye sanıyorum ama ben senden 2 ay daha eskiyimForumun en aktif üyeleri arasındasın muhakkak görürsün.
Benim 14 ayımı almış TOP15'e girmem sen de ona göre hesabını yap işte.
çokk tşşk hemşerim 😉😉😉Tebrikler hemşerim.
aaaa ben seni eski üye sanıyorum ama ben senden 2 ay daha eskiyimForumun en aktif üyeleri arasındasın muhakkak görürsün.
Benim 14 ayımı almış TOP15'e girmem sen de ona göre hesabını yap işte.
çokk tşşk hemşerim 😉😉😉Tebrikler hemşerim.
Yok kız @Bully senden 9 ay büyükaaaa ben seni eski üye sanıyorum ama ben senden 2 ay daha eskiyim
çokk tşşk hemşerim 😉😉😉
Tebrikler @Çiğdem-, o kadar konuşmana rağmen daha yeni mi 15 bin oldun? Neyse, nice mesajlara...
Bu arada hediye olarak bir parlak erkek koysaydın ya @Yakamoz-Asi? Ne yapacak çikolatayı, şekeri?
yiyecemmm hepsini tek basıma kimseye vermemTebrikler @Çiğdem-, o kadar konuşmana rağmen daha yeni mi 15 bin oldun? Neyse, nice mesajlara...
Bu arada hediye olarak bir parlak erkek koysaydın ya @Yakamoz-Asi? Ne yapacak çikolatayı, şekeri?
Ben parlaktan anlamam.Tebrikler @Çiğdem-, o kadar konuşmana rağmen daha yeni mi 15 bin oldun? Neyse, nice mesajlara...
3 bin mesaj öndeyim hala sen geride durmaya devam et bayanlara öncelikÇiko tebrik ederim.
Hatırlıyor musun birgün beni geçecen demiştin az kaldı gibi.
aaaa ben seni eski üye sanıyorum ama ben senden 2 ay daha eskiyim
çokk tşşk hemşerim 😉😉😉
Ben Mart 2013'te üye oldum ama forumda aktif olmaya Temmuz 2013'te başladım. Bunu katıldığım programlarda açıkladım okunmamış demek ki Çiğdem'cim.Yok kız @Bully senden 9 ay büyük
@Çiğdem- cikolata yemez yani yer ama parlak kadar etki yapmaz cikolata niyetine 5-6 tane parlak koyaydin simdi daha mutluyduBen parlaktan anlamam.
Çikolata yesin işte.
üye olmadığın zamankı aktifliği kabul etmiyoruzz sonucta üye değildin bende senden 2 ay eskiyim işteee ablan sayılırım forumdaBen Mart 2013'te üye oldum ama forumda aktif olmaya Temmuz 2013'te başladım. Bunu katıldığım programlarda açıkladım okunmamış demek ki Çiğdem'cim.
Ayol nerden hatirlayalim biz onuBen Mart 2013'te üye oldum ama forumda aktif olmaya Temmuz 2013'te başladım. Bunu katıldığım programlarda açıkladım okunmamış demek ki Çiğdem'cim.
çokk tşşk 10ler kulubune seninde az kalmıs 😉😉😉Tebrikler Çiğdem hanım çok hızlı gidiyorsunuz
Dilersem haftaya girerimde ne bileyim rahatlık iyidirçokk tşşk 10ler kulubune seninde az kalmıs 😉😉😉
Evt senin arkandan yetişmeye çalışıyorum ))çokk tşşk 10ler kulubune seninde az kalmıs 😉😉😉