Oooo ay bu süpermiş bak boşuna sevmedik bu adamı @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Turkuazz @sokak sanati @Harunnn60 @keremTebrik ederim o zaman hediyen.
Oooo ay bu süpermiş bak boşuna sevmedik bu adamı @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Turkuazz @sokak sanati @Harunnn60 @keremTebrik ederim o zaman hediyen.
Hiç bilmeyene göre evet de bilene göre de acemiyim yani Ne zmana kadar yapılıyor
Ekim gibi start vereceğim sanırım, o zamana kadar abiciğin uğraşır artık.Bu sincaplarımı yerleştiricen abicim afişe eski sunucudan hatıra
Oooo ozamana daire bile diker @Forumdash abicimizEkim gibi start vereceğim sanırım, o zamana kadar abiciğin uğraşır artık.
Bu video çıktığında sen forumda yoktun, konusu geçince çok üzülmüştüm.Oooo ay bu süpermiş bak boşuna sevmedik bu adamı @Forumdash @serhatt @xemrexxx @Turkuazz @sokak sanati @Harunnn60 @kerem
Ekim gibi start vereceğim sanırım, o zamana kadar abiciğin uğraşır artık.
Tamam yapmaya çalişcam. Sincap kesin olcak dimiOooo ozamana daire bile diker @Forumdash abicimiz
En az kendin kadar cool bir sey bekliyorum. @ÇiğdemBen gidene kadar yapmaya çalişirim
Benden daha iysini yapıcama emin olablirsin (ve sonunda fosss çıkıyormuş)En az kendin kadar cool bir sey bekliyorum. @Çiğdem
Kim açtı @xemrexxx manyağımı @ForumdashBu video çıktığında sen forumda yoktun, konusu geçince çok üzülmüştüm.
Hangi videoKim açtı @xemrexxx manyağımı @Forumdash
Doğru yolu bulmuş :za
Konuyu aradım ama bulamadım herhalde mesaj olarak paylaşılmış.Kim açtı @xemrexxx manyağımı @Forumdash
Konuyu aradım ama bulamadım herhalde mesaj olarak paylaşılmış.
Mesaj olarak Jenseni etiketli kim paylaşır @xemrexxx dicemde yeni görmüş gibi yaoıyor @Forumdash Abicim yada emredir yinedeDoğru yolu bulmuş :za