Yine mi girdin ablacım bu kulübe.Efsane MS banneri![]()
![]()
@sokak sanati @Forumdash @Bully @mrt-06
@xemrexxx le 10 bine yakın mesajlarımız gitmiş ama yine yer cücesine yaradı tabi![]()
Sen istedin bizde kullaniriz.Yani eski sunucudan hatıra![]()
![]()
![]()
Aaa evet hepimiz bir döngüdeyiz tekrar girdiklerimize ulaşmaya çalısıyoruz @Harunnn60 @sokak sanatiYine mi girdin ablacım bu kulübe.![]()
Daha profosyonel şekilde oturtabilirsin o iki sincabımı kendi yaptın bir bannereSen istedin bizde kullaniriz.![]()
Aaa tşşkler hediyelerim de en sevdiğim şarkıları
Sen kolay kolay hediyede vermezsin oyüzden şanslıyım gerçi avatarımda senin hediyendi en özeliİnş
Benim olmadiğim dönemde 140bin olmuşun. Kutlamamişim. İyi ki mesajlar silinmiş![]()
Yaaa eveeettt avatarın benim yaptiğim gifSen kolay kolay hediyede vermezsin oyüzden şanslıyım gerçi avatarımda senin hediyendi en özeli![]()
![]()
![]()
@Forumdash yapar artik bana bi güzellik. Prof. oldugu icin.Daha profosyonel şekilde oturtabilirsin o iki sincabımı kendi yaptın bir bannere![]()
MusicSurvivor yarismasi icin poster istiyorum senden.Ne yapıyorum![]()
Prof değilim tabi elimden geleni yapayımMusicSurvivor yarismasi icin poster istiyorum senden.![]()
Beni kirmayacagini biliyordum.Prof değilim tabi elimden geleni yapayımÖrneklere bakmam lazım en azından onlardan iyi olması açısından
![]()
Hiç bilmeyene göre evet de bilene göre de acemiyim yaniBeni kirmayacagini biliyordum.Bana göre profsun ya, hatta onun bir üstüsün, ben cok beceriksiz oldugum icin.
![]()
@serhatt muAaa evet hepimiz bir döngüdeyiz tekrar girdiklerimize ulaşmaya çalısıyoruz @Harunnn60 @sokak sanati![]()
![]()
Gitmeden 143 civarlarıydım 145 e girmeye hazırlanıyordum geldim baktım 135Şuan 150 e adımım yaklasırken 140 e tekrar girdik @xemrexxx farkı yine korumuş oldu ve bildiğiniz sebepten dolayı artık avantajıda aldı
![]()
![]()
Yalnız yerime bıraktığım deli @serhatt Emreyi huzursuz edecektir çok doğru bir kişiyi bırakıyorum yer cücesi rahat edemez![]()
![]()
@Forumdash @Bully @kerem
YaniAaa tşşkler hediyelerim de en sevdiğim şarkıları
Niye şu şarkıyı hiç inatla kullanmıyoruz anlamadım geçen hafta kullan işte![]()
@Forumdash yapar artik bana bi güzellik. Prof. oldugu icin.![]()
Bu sincaplarımı yerleştiricen abicim afişe eski sunucudan hatıraProf değilim tabi elimden geleni yapayımÖrneklere bakmam lazım en azından onlardan iyi olması açısından
![]()
Tebrik ederim o zaman hediyen.Aaa evet hepimiz bir döngüdeyiz tekrar girdiklerimize ulaşmaya çalısıyoruz @Harunnn60 @sokak sanati![]()
![]()
Gitmeden 143 civarlarıydım 145 e girmeye hazırlanıyordum geldim baktım 135Şuan 150 e adımım yaklasırken 140 e tekrar girdik @xemrexxx farkı yine korumuş oldu ve bildiğiniz sebepten dolayı artık avantajıda aldı
![]()
![]()
Yalnız yerime bıraktığım deli @serhatt Emreyi huzursuz edecektir çok doğru bir kişiyi bırakıyorum yer cücesi rahat edemez![]()
![]()
@Forumdash @Bully @kerem
Geçeceğimden hiç şüphen olmasınŞuan forumun yeni koşucusu @serhatt ve inş o geçer seni bir gün bayrağı sisterime teslim ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 82091