Yine mi girdin ablacım bu kulübe.Efsane MS banneri@sokak sanati @Forumdash @Bully @mrt-06
@xemrexxx le 10 bine yakın mesajlarımız gitmiş ama yine yer cücesine yaradı tabi
Sen istedin bizde kullaniriz.Yani eski sunucudan hatıra
Aaa evet hepimiz bir döngüdeyiz tekrar girdiklerimize ulaşmaya çalısıyoruz @Harunnn60 @sokak sanatiYine mi girdin ablacım bu kulübe.
Daha profosyonel şekilde oturtabilirsin o iki sincabımı kendi yaptın bir bannereSen istedin bizde kullaniriz.
Aaa tşşkler hediyelerim de en sevdiğim şarkıları
Sen kolay kolay hediyede vermezsin oyüzden şanslıyım gerçi avatarımda senin hediyendi en özeliİnş
Benim olmadiğim dönemde 140bin olmuşun. Kutlamamişim. İyi ki mesajlar silinmiş
Yaaa eveeettt avatarın benim yaptiğim gifSen kolay kolay hediyede vermezsin oyüzden şanslıyım gerçi avatarımda senin hediyendi en özeli
@Forumdash yapar artik bana bi güzellik. Prof. oldugu icin.Daha profosyonel şekilde oturtabilirsin o iki sincabımı kendi yaptın bir bannere
MusicSurvivor yarismasi icin poster istiyorum senden.Ne yapıyorum
Prof değilim tabi elimden geleni yapayımMusicSurvivor yarismasi icin poster istiyorum senden.
Beni kirmayacagini biliyordum.Prof değilim tabi elimden geleni yapayımÖrneklere bakmam lazım en azından onlardan iyi olması açısından
Hiç bilmeyene göre evet de bilene göre de acemiyim yaniBeni kirmayacagini biliyordum.Bana göre profsun ya, hatta onun bir üstüsün, ben cok beceriksiz oldugum icin.
@serhatt muAaa evet hepimiz bir döngüdeyiz tekrar girdiklerimize ulaşmaya çalısıyoruz @Harunnn60 @sokak sanati
Gitmeden 143 civarlarıydım 145 e girmeye hazırlanıyordum geldim baktım 135Şuan 150 e adımım yaklasırken 140 e tekrar girdik @xemrexxx farkı yine korumuş oldu ve bildiğiniz sebepten dolayı artık avantajıda aldı
Yalnız yerime bıraktığım deli @serhatt Emreyi huzursuz edecektir çok doğru bir kişiyi bırakıyorum yer cücesi rahat edemez@Forumdash @Bully @kerem
YaniAaa tşşkler hediyelerim de en sevdiğim şarkıları
Niye şu şarkıyı hiç inatla kullanmıyoruz anlamadım geçen hafta kullan işte
@Forumdash yapar artik bana bi güzellik. Prof. oldugu icin.
Bu sincaplarımı yerleştiricen abicim afişe eski sunucudan hatıraProf değilim tabi elimden geleni yapayımÖrneklere bakmam lazım en azından onlardan iyi olması açısından
Tebrik ederim o zaman hediyen.Aaa evet hepimiz bir döngüdeyiz tekrar girdiklerimize ulaşmaya çalısıyoruz @Harunnn60 @sokak sanati
Gitmeden 143 civarlarıydım 145 e girmeye hazırlanıyordum geldim baktım 135Şuan 150 e adımım yaklasırken 140 e tekrar girdik @xemrexxx farkı yine korumuş oldu ve bildiğiniz sebepten dolayı artık avantajıda aldı
Yalnız yerime bıraktığım deli @serhatt Emreyi huzursuz edecektir çok doğru bir kişiyi bırakıyorum yer cücesi rahat edemez@Forumdash @Bully @kerem
Geçeceğimden hiç şüphen olmasınŞuan forumun yeni koşucusu @serhatt ve inş o geçer seni bir gün bayrağı sisterime teslim ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 82091
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?