Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @Bully
Ama yabancılarda öyle bir uğursuzluğum var evet kimi sevsem şey çıkıyor bu Kıvancta öyle olmaz inş![]()
![]()
![]()
Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @Bully
Ama yabancılarda öyle bir uğursuzluğum var evet kimi sevsem şey çıkıyor bu Kıvancta öyle olmaz inş![]()
![]()
![]()
Doğru zaman çabuk geçiyor be...Ahh şunu fark ediyorum bana dün gibi konuştumuz şey 2-3 yıllık çıkıyorÇok kötü ömür tüketmişiz bu forumda aa geçen şunu demiştin diyorum yıllar önce oldunu görünce duygulanıyorum
![]()
![]()
![]()
Saçın başın ağrımış zaten bu yaştaDoğru zaman çabuk geçiyor be...
Guti'yi diyor EmreAaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @Bully
![]()
![]()
Aaa hatırlamıyorum nedense demek hala takımda birde 😱😱😱 @xemrexxxGuti'yi diyor EmreAyrıca kendisi İlhan Mansız'la birlikte Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlüğünü yapıyor şu anda.
Şöyle bir görüntüsü var eski Beşiktaş futbolcusununSarışın olan
![]()
Senin İlhan'la çok yakın çalışıyorlar.
Gurur duyuyorum saçımın beyaz olmasından.Saçın başın ağrımış zaten bu yaşta![]()
![]()
![]()
Rahmetli güzel alay ediyordu senleGurur duyuyorum saçımın beyaz olmasından.Ve bana kattığı karizmadan, farklılıktan memnunum.
![]()
Adamı şimdiden kıskanmaya başladınız @xemrexxx hemen arşivine katmış nazar edeceksiniz gol yiyecekSenin İlhan'la çok yakın çalışıyorlar.Senin çakma Kıvanç'tan da aynı haberleri alacağız hayırlısıyla.
Yakin takipteyim.
![]()
Rahmetliyle goygoyumuz bitmezdi.Rahmetli güzel alay ediyordu senle![]()
![]()
![]()
Gelir herhalde bu kış ayına gerçekten gebermediyse tabi 😱😱😱Rahmetliyle goygoyumuz bitmezdi.![]()
Gelir diye umuyoruz 1 2 ay içerisinde. Hadi inşallah.Gelir herhalde bu kış ayına gerçekten gebermediyse tabi 😱😱😱
Aaa önemli değil cnmTebrik ederim @Çiğdem- ben konuyu kaçırmışım geç geldim , baya iyi gidiyorsun![]()