Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @Bully
Ama yabancılarda öyle bir uğursuzluğum var evet kimi sevsem şey çıkıyor bu Kıvancta öyle olmaz inş
Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @Bully
Ama yabancılarda öyle bir uğursuzluğum var evet kimi sevsem şey çıkıyor bu Kıvancta öyle olmaz inş
Doğru zaman çabuk geçiyor be...Ahh şunu fark ediyorum bana dün gibi konuştumuz şey 2-3 yıllık çıkıyor Çok kötü ömür tüketmişiz bu forumda aa geçen şunu demiştin diyorum yıllar önce oldunu görünce duygulanıyorum
Saçın başın ağrımış zaten bu yaştaDoğru zaman çabuk geçiyor be...
Zamanında Real Madrid'den aldığınız sarışın da öyle çıkmıştı @Bully neydi adı giiu
Guti'yi diyor Emre Ayrıca kendisi İlhan Mansız'la birlikte Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlüğünü yapıyor şu anda.Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @Bully
Aaa hatırlamıyorum nedense demek hala takımda birde 😱😱😱 @xemrexxxGuti'yi diyor Emre Ayrıca kendisi İlhan Mansız'la birlikte Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlüğünü yapıyor şu anda.
Şöyle bir görüntüsü var eski Beşiktaş futbolcusunun Sarışın olan
Senin İlhan'la çok yakın çalışıyorlar. Senin çakma Kıvanç'tan da aynı haberleri alacağız hayırlısıyla. Yakin takipteyim.
Gurur duyuyorum saçımın beyaz olmasından. Ve bana kattığı karizmadan, farklılıktan memnunum.Saçın başın ağrımış zaten bu yaşta
Rahmetli güzel alay ediyordu senleGurur duyuyorum saçımın beyaz olmasından. Ve bana kattığı karizmadan, farklılıktan memnunum.
Adamı şimdiden kıskanmaya başladınız @xemrexxx hemen arşivine katmış nazar edeceksiniz gol yiyecekSenin İlhan'la çok yakın çalışıyorlar. Senin çakma Kıvanç'tan da aynı haberleri alacağız hayırlısıyla. Yakin takipteyim.
Rahmetliyle goygoyumuz bitmezdi.Rahmetli güzel alay ediyordu senle
Gelir herhalde bu kış ayına gerçekten gebermediyse tabi 😱😱😱Rahmetliyle goygoyumuz bitmezdi.
Gelir diye umuyoruz 1 2 ay içerisinde. Hadi inşallah.Gelir herhalde bu kış ayına gerçekten gebermediyse tabi 😱😱😱
Aaa önemli değil cnm Tşk ederimTebrik ederim @Çiğdem- ben konuyu kaçırmışım geç geldim , baya iyi gidiyorsun