- Reaksiyon puanı
- 57,368
- Puanı
- 1,060
İftira da diyebiliriz, senin gibi güzel bir hanımefendiye edilen o laflar iftira olur anca
İftira da diyebiliriz, senin gibi güzel bir hanımefendiye edilen o laflar iftira olur anca
@xemrexxx den o beklenir zaten cnm kıymetimizi bir gün destere gibi kaybolunca anlayacak benimde ozaman Çukurda Selim gibi olur sonuİftira da diyebiliriz, senin gibi güzel bir hanımefendiye edilen o laflar iftira olur anca
Mustafa Sandal evetAradan uzun yıllar geçtiği için ne sevdiğini sanırım azıcık unuttum ama sanki bir sandal hayranıydıntebrikler emrenin koltuğu sallanıyorrr başarılarının devamını dilerim @Çiğdem-
Mustafa Sandal evetEn sevdiğin şarkısı hangisiyse bana hediye olsun
Ooo ilk göz ağrımız
O zaman Hediyen
Ben daha çok göbek atarım@xemrexxx den o beklenir zaten cnm kıymetimizi bir gün destere gibi kaybolunca anlayacak benimde ozaman Çukurda Selim gibi olur sonu
Doğum günümde ne alacan bana okadar çalısıyormuşsun madem paraları yanında götürmeyeceksinyaBen daha çok göbek atarım
Zıkkım
Sen karius A geçmistin en son
Aaa şey Kıvanca benzeyen adammı evet onu çok beğendikSen karius A geçmistin en son
İşte sen çok beğendiğin için kesin gaydir @dizi kolik e de onu dicektim dün morali bozulmasın diye demedimAaa şey Kıvanca benzeyen adammı evet onu çok beğendik
Aaa Beşiktaşımız almazdı ozamanİşte sen çok beğendiğin için kesin gaydir @dizi kolik e de onu dicektim dün morali bozulmasın diye demedim
Zamanında Real Madrid'den aldığınız sarışın da öyle çıkmıştıAaa Beşiktaşımız almazdı ozaman
Aaa kim öyle çıktıydı bee 😱😱😱
Adını unuttum Kaan bilirAaa kim öyle çıktıydı bee 😱😱😱
Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @BullyAdını unuttum Kaan bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?