- Reaksiyon puanı
- 64,859
- Puanı
- 1,060
İftira da diyebiliriz, senin gibi güzel bir hanımefendiye edilen o laflar iftira olur anca
İftira da diyebiliriz, senin gibi güzel bir hanımefendiye edilen o laflar iftira olur anca
@xemrexxx den o beklenir zaten cnm kıymetimizi bir gün destere gibi kaybolunca anlayacak benimde ozaman Çukurda Selim gibi olur sonuİftira da diyebiliriz, senin gibi güzel bir hanımefendiye edilen o laflar iftira olur anca![]()
Mustafa Sandal evetAradan uzun yıllar geçtiği için ne sevdiğini sanırım azıcık unuttum ama sanki bir sandal hayranıydıntebrikler emrenin koltuğu sallanıyorrr başarılarının devamını dilerim @Çiğdem-
Mustafa Sandal evetEn sevdiğin şarkısı hangisiyse bana hediye olsun
![]()
![]()
![]()
Ooo ilk göz ağrımız
O zaman Hediyen![]()
Ben daha çok göbek atarım@xemrexxx den o beklenir zaten cnm kıymetimizi bir gün destere gibi kaybolunca anlayacak benimde ozaman Çukurda Selim gibi olur sonu![]()
![]()
Doğum günümde ne alacan bana okadar çalısıyormuşsun madem paraları yanında götürmeyeceksinyaBen daha çok göbek atarım![]()
Zıkkım
Sen karius A geçmistin en son
Aaa şey Kıvanca benzeyen adammı evet onu çok beğendikSen karius A geçmistin en son![]()
İşte sen çok beğendiğin için kesin gaydir @dizi kolik e de onu dicektim dün morali bozulmasın diye demedimAaa şey Kıvanca benzeyen adammı evet onu çok beğendik![]()
![]()
![]()
Aaa Beşiktaşımız almazdı ozamanİşte sen çok beğendiğin için kesin gaydir @dizi kolik e de onu dicektim dün morali bozulmasın diye demedim![]()
Zamanında Real Madrid'den aldığınız sarışın da öyle çıkmıştıAaa Beşiktaşımız almazdı ozaman![]()
![]()
![]()
Aaa kim öyle çıktıydı bee 😱😱😱
Adını unuttum Kaan bilirAaa kim öyle çıktıydı bee 😱😱😱
Aaa hiç bilmiyorum Beşiktaşta şey olan birini 😱 @BullyAdını unuttum Kaan bilir![]()