Aynen büyük bir coşkuyla kutlarız beraber.Aaa tabi zaten bu doğum günümde sende forumda olacan
Kaça 18 e girecem sanırım 10 yıl geriye alıyorumAynen büyük bir coşkuyla kutlarız beraber.
Özledim ilk 2 sezonunu
Kemalin yolu olarak başlasın ölmemiş olur diğerlerine gerek yokSöyleyeyim bir daha başlasın
Hahaha @turkuazz ın hediyeleri tek kişiye giderse yazık olur zaten, muhakkak paylaşılmalı.Hahaha @turkuazz da hediye boll cnm hepimize yeter
Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda kutularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz
Yok 19'a gireceksin artık, ben de bu şarkıyı hediye edeceğim.
Hep yaşın 19 demesi iyiYok 19'a gireceksin artık, ben de bu şarkıyı hediye edeceğim.
Kemal'in Yolu başlasa kafadan 10 reytingKemalin yolu olarak başlasın ölmemiş olur diğerlerine gerek yok
Birde kol takarız Vadide bir adama kol nakli yapmışlardıKemal'in Yolu başlasa kafadan 10 reyting
Evet onu doğru hatırlıyorsun o ara @Doğu ile ben yeni izliyorduk. 1.5 2 yıl önceydi, dizi biteli çok oldu tabi.
Ahh şunu fark ediyorum bana dün gibi konuştumuz şey 2-3 yıllık çıkıyorEvet onu doğru hatırlıyorsun o ara @Doğu ile ben yeni izliyorduk. 1.5 2 yıl önceydi, dizi biteli çok oldu tabi.
Aaa tşşkler cnm
Her kutlama mesajımda hediyelerine karşılık atarımbu kelimeyi çok iyi uyarladın
İltifatlı olmasın o.
Aaa i halfi basmamız ama itiraf demek daha olmuş forum itirafları gibi mesajİltifatlı olmasın o.Her zamanki gibi güzel övmüş seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?