Çiğdem- 110.000'ler Kulübünde!

Hahaha @turkuazz da hediye boll cnm hepimize yeter :A :A :A

Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda kutularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz :A :A :A
Hahaha @turkuazz ın hediyeleri tek kişiye giderse yazık olur zaten, muhakkak paylaşılmalı. :A Bana 2 hediye çıktı içinden, günü karlı kapattım. :A

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlarına inşallah. :Z

54665d34f6309a10e04836fc.jpg

F1vQms3f_400x400.jpg

tebrikler kız çirkin sinsi çarpık bacaklı kaknem kavruk yamaşak ağızlı selülitli çikinella pisss pisler davulcusu kenarın dilberi paçoz çakma karadenizli sıska mıymıntı uyuşuk sünepe .ss

kori%25C5%259F1.gif
568414cdbbf2b93744c303f08462a854.gif

Ayy sankı sıvacılardan biri Ezeli yeni izledi diye hatırlıyorum destere hariç :F Sen @MasacRE- @Doğu biriniz gibi aklımda kalmış :A

Barış Falay ile dizi yarışmasında yarışırkan spoi oluyor bana diyordu birisi gerçi 2 yıl önce falandı sanırım :F :F :F
Evet onu doğru hatırlıyorsun o ara @Doğu ile ben yeni izliyorduk. 1.5 2 yıl önceydi, dizi biteli çok oldu tabi. :A :A

Evet onu doğru hatırlıyorsun o ara @Doğu ile ben yeni izliyorduk. 1.5 2 yıl önceydi, dizi biteli çok oldu tabi. :A :A
Ahh şunu fark ediyorum bana dün gibi konuştumuz şey 2-3 yıllık çıkıyor :A Çok kötü ömür tüketmişiz bu forumda aa geçen şunu demiştin diyorum yıllar önce oldunu görünce duygulanıyorum :( :( :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162