Çiğdem- 110.000'ler Kulübünde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,376
Puanı
1,060

Forumumuzun olmazsa olmazı, neşe kaynağı, başarılı yöneticisi @Çiğdem- 110.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar diliyoruz, maşallah.

Çiğdem kuşkusuz forumumuzun en sevilen, en samimi, en cana yakın üyelerinden. Bu keyifli sohbet ortamındaki payı çok büyük, forum onsuz olmuyor gerçekten.
İnşallah daha uzun süre aramızda olmaya devam eder.

Hediyelerine gelirsek, sana 3 tane birbirinden enerjik ve eğlenceli parçalar seçtim, tıpkı senin gibi.

Tebrikler Çiğdem. Valla sen olmayınca forum bi tatsız oluyor. İyi ki forumdasın ama evlen artık

Hediyen

Çikom ne çabuk 110.000 oldun daha dün yeni 105.000ler kulübündeydin

Yakında @xemrexxx i de sollarsın sen,tebrikler canım

Hediyelerin;

Forumun çenebazı, geyik konusunda @xemrexxx'den sonra çığır açan, doğallığıyla ün salmış, kimseyi kırmayan, forumda hiç "olmamış" bile vermeyen, geyikbaşlı gövel ördeğimiz. Kim bu? @Çiğdem- tabii ki. 110 bin mesaj yazmış, yazmış da yazmış. Tebrikler. Nice nice 110 binlere geyikbaşlı gövel ördeğimiz.

Aaa teşekkürler güzel dşüncelerin için

Umarım sende yine kaybolmaz ve Çukuru yorumlarız birlikte

Ahh çok cici bir konu olmuş görünce sevindim güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler cnm duygularımız karşılıklı oyüzden yeniden burda olman güzel

Musti ile Burcunun en sevdiğim şarkıları
Serdarında en sevdiğim şarkılarından doğum günümde çalarım benimde gamzem var

@Çiğdem- tebrik ediyorum bu koca çeneni
Al bu da hediyen, ağzını bantla da az sus artık

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum, diyeceğim ama artık onu bile diyemiyorum.
Bu ne çenedir her ay sana hediye seçmek zorunda kalıyoruz, biraz frenlesen kendini artık.

Neyse yine de adettendir al sana hediye, alsana hediye.
Sahneye gel beee. Hazır sen de Ezel izliyorsun. Nasıl da çekirdek yiyorlar baksana.