Çiğdem- 110.000'ler Kulübünde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
57,381
Puanı
1,060
tesekkur_gifleri_forumgazel+(4).gif

sincap.jpg

Forumumuzun olmazsa olmazı, neşe kaynağı, başarılı yöneticisi @Çiğdem- 110.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar diliyoruz, maşallah. :D

Çiğdem kuşkusuz forumumuzun en sevilen, en samimi, en cana yakın üyelerinden. Bu keyifli sohbet ortamındaki payı çok büyük, forum onsuz olmuyor gerçekten. :bhr: İnşallah daha uzun süre aramızda olmaya devam eder. :Z

Hediyelerine gelirsek, sana 3 tane birbirinden enerjik ve eğlenceli parçalar seçtim, tıpkı senin gibi. :A

Tebrikler Çiğdem. Valla sen olmayınca forum bi tatsız oluyor. İyi ki forumdasın ama evlen artık :A

Hediyen:A

Çikom ne çabuk 110.000 oldun daha dün yeni 105.000ler kulübündeydin :A

Yakında @xemrexxx i de sollarsın sen,tebrikler canım :bhr:

Hediyelerin;

Mustafa-Sandal---Maxi-Sandal-2003-870a.jpg

179341-8.jpg

Forumun çenebazı, geyik konusunda @xemrexxx'den sonra çığır açan, doğallığıyla ün salmış, kimseyi kırmayan, forumda hiç "olmamış" bile vermeyen, geyikbaşlı gövel ördeğimiz. Kim bu? @Çiğdem- tabii ki. 110 bin mesaj yazmış, yazmış da yazmış. Tebrikler. Nice nice 110 binlere geyikbaşlı gövel ördeğimiz. :)

Forumun çenebazı, geyik konusunda @xemrexxx'den sonra çığır açan, doğallığıyla ün salmış, kimseyi kırmayan, forumda hiç "olmamış" bile vermeyen, geyikbaşlı gövel ördeğimiz. Kim bu? @Çiğdem- tabii ki. 110 bin mesaj yazmış, yazmış da yazmış. Tebrikler. Nice nice 110 binlere geyikbaşlı gövel ördeğimiz. :)
Aaa teşekkürler güzel dşüncelerin için :bhr::bhr::bhr:

Umarım sende yine kaybolmaz ve Çukuru yorumlarız birlikte :Z:Z:Z

tesekkur_gifleri_forumgazel+(4).gif

sincap.jpg

Forumumuzun olmazsa olmazı, neşe kaynağı, başarılı yöneticisi @Çiğdem- 110.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, daha nice mesajlar diliyoruz, maşallah. :D

Çiğdem kuşkusuz forumumuzun en sevilen, en samimi, en cana yakın üyelerinden. Bu keyifli sohbet ortamındaki payı çok büyük, forum onsuz olmuyor gerçekten. :bhr: İnşallah daha uzun süre aramızda olmaya devam eder. :Z

Hediyelerine gelirsek, sana 3 tane birbirinden enerjik ve eğlenceli parçalar seçtim, tıpkı senin gibi. :A

Ahh çok cici bir konu olmuş görünce sevindim güzel düşüncelerin içinde çok teşekkürler cnm duygularımız karşılıklı oyüzden yeniden burda olman güzel :bhr::bhr::bhr:

Musti ile Burcunun en sevdiğim şarkıları :Z Serdarında en sevdiğim şarkılarından doğum günümde çalarım benimde gamzem var :Z:Z:Z

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlar diliyorum, diyeceğim ama artık onu bile diyemiyorum. :A Bu ne çenedir her ay sana hediye seçmek zorunda kalıyoruz, biraz frenlesen kendini artık. :A :A

Neyse yine de adettendir al sana hediye, alsana hediye. :A Sahneye gel beee. Hazır sen de Ezel izliyorsun. Nasıl da çekirdek yiyorlar baksana. :A :A