tşşk sırf vadiyi izliyorum diye atılmayan iftira kalmamıstı bana ama vadi izlemeye devam desteklemeyede tabikidetebrikler, sıkı bir vadici olduğun için iki kez tebrikler 😀
hahahah her ay 1.000 mesaj yazma ortalamam vardı ama 2 farklı ayda 2.000 şer mesaj oldu sanırım üye olduğum 8.ayımda 10bin yapabildim çok iyi bencedeKız ne ara 10000 yaptın sen çift çift mi yazıyorsunuz anlamıyorum ki
Tebrikler
çok tşşk bende sizleri çok seviyorum hastanede yattığım zaman eve gelir gelmez hemen foruma koşmuştumForumun çok sevilen üyelerinden birisin ve çok başarılı ilerliyorsun.Tebrikler.
çok tşşk cnm 😉😉 yaaa o diyenler şaka ypıyorlar ciddiye oyüzden zaten almıyorum önemlide değil zaten 🙂🙂Tebrikler @Çiğdem- cigim iyiki uye olmussun foruma iyiki seni tanimisim ayrica sana evde kalmis diyenlere karsida bir antipati beslemeyede basladim 23 yasindasin daha Nice 10000lere
10010 mesajin falan olmus simdide
tşşkTebrikler Çiğdem.
Biliyorum saka yaptiklarini ama iste napiyim 15.000ler kulubunede girersin yakindaçok tşşk cnm 😉😉 yaaa o diyenler şaka ypıyorlar ciddiye oyüzden zaten almıyorum önemlide değil zaten 🙂🙂
tşşk
Biliyorum saka yaptiklarini ama iste napiyim 15.000ler kulubunede girersin yakindaçok tşşk cnm 😉😉 yaaa o diyenler şaka ypıyorlar ciddiye oyüzden zaten almıyorum önemlide değil zaten 🙂🙂
tşşk
aaa seninde 10bin olmaya 2.000 mesaj kalmıs bana yetişiceksin yakında 🙂🙂Biliyorum saka yaptiklarini ama iste napiyim 15.000ler kulubunede girersin yakinda
Ahh ah nerde insallah bnde olurum haziran da 3000lerde mesajim vardi yazin 4000 tane mesaj yazmisim nerdeyse ama hala favori olamadimaaa seninde 10bin olmaya 2.000 mesaj kalmıs bana yetişiceksin yakında 🙂🙂
konu açmak dışında bir ayrıcalığı yok zaten ama yakında olursun bence 🙂🙂Ahh ah nerde insallah bnde olurum haziran da 3000lerde mesajim vardi yazin 4000 tane mesaj yazmisim nerdeyse ama hala favori olamadim
Biliyorum ama 2 yildir uyeyim nerdeyse hala favori olamadimkonu açmak dışında bir ayrıcalığı yok zaten ama yakında olursun bence 🙂🙂
ayy cnm @xemrexxx ve kaynakmı ne kaynağı ayolll o kendisi hayal ürünü şeyler yzıyor matbasında emrenin yazdıklarını nette baska yerde bulamazsın çünkü kaynak kendisiBiliyorum ama 2 yildir uyeyim nerdeyse hala favori olamadim
Bi ara olmustum gerci ama banlandigim icin alinmisti.Zaten bn nerden bulayim reyting konularini bnm @xemrexxx gibi kaynaklarim yok konu acmam yani oraya