Çiğdem 10.000'ler Kulübünde!

Forumun çok sevilen üyelerinden birisin ve çok başarılı ilerliyorsun.Tebrikler. :)

tebrikler, sıkı bir vadici olduğun için iki kez tebrikler 😀

tebrikler, sıkı bir vadici olduğun için iki kez tebrikler 😀
tşşk:bhr::bhr: sırf vadiyi izliyorum diye atılmayan iftira kalmamıstı bana ama vadi izlemeye devam desteklemeyede tabikide :love1::love1:

Kız ne ara 10000 yaptın sen :D çift çift mi yazıyorsunuz anlamıyorum ki :D

Tebrikler :D
hahahah her ay 1.000 mesaj yazma ortalamam vardı ama 2 farklı ayda 2.000 şer mesaj oldu sanırım üye olduğum 8.ayımda 10bin yapabildim çok iyi bencede:Z:Z:Z
tşşk ederim:bhr::bhr::bhr:

Forumun çok sevilen üyelerinden birisin ve çok başarılı ilerliyorsun.Tebrikler. :)
çok tşşk:bhr::bhr: bende sizleri çok seviyorum hastanede yattığım zaman eve gelir gelmez hemen foruma koşmuştum :love1::love1:

Son düzenleme:
Tebrikler @Çiğdem- cigim iyiki uye olmussun foruma iyiki seni tanimisim ayrica sana evde kalmis diyenlere karsida bir antipati beslemeyede basladim 23 yasindasin daha :) Nice 10000lere

10010 mesajin falan olmus simdide :)

konu açmak dışında bir ayrıcalığı yok zaten ama yakında olursun bence 🙂🙂
Biliyorum ama 2 yildir uyeyim nerdeyse hala favori olamadim :(
Bi ara olmustum gerci ama banlandigim icin alinmisti.Zaten bn nerden bulayim reyting konularini :) bnm @xemrexxx gibi kaynaklarim yok konu acmam yani oraya :)

Biliyorum ama 2 yildir uyeyim nerdeyse hala favori olamadim :(
Bi ara olmustum gerci ama banlandigim icin alinmisti.Zaten bn nerden bulayim reyting konularini :) bnm @xemrexxx gibi kaynaklarim yok konu acmam yani oraya :)
ayy cnm @xemrexxx ve kaynakmı ne kaynağı ayolll o kendisi hayal ürünü şeyler yzıyor matbasında emrenin yazdıklarını nette baska yerde bulamazsın çünkü kaynak kendisi:F