tşşktebrikler, sıkı bir vadici olduğun için iki kez tebrikler 😀
hahahah her ay 1.000 mesaj yazma ortalamam vardı ama 2 farklı ayda 2.000 şer mesaj oldu sanırım üye olduğum 8.ayımda 10bin yapabildim çok iyi bencedeKız ne ara 10000 yaptın sençift çift mi yazıyorsunuz anlamıyorum ki
Tebrikler![]()
çok tşşkForumun çok sevilen üyelerinden birisin ve çok başarılı ilerliyorsun.Tebrikler.![]()
çok tşşk cnm 😉😉 yaaa o diyenler şaka ypıyorlar ciddiye oyüzden zaten almıyorum önemlide değil zaten 🙂🙂Tebrikler @Çiğdem- cigim iyiki uye olmussun foruma iyiki seni tanimisim ayrica sana evde kalmis diyenlere karsida bir antipati beslemeyede basladim 23 yasindasin dahaNice 10000lere
10010 mesajin falan olmus simdide![]()
tşşkTebrikler Çiğdem.![]()
Biliyorum saka yaptiklarini ama iste napiyimçok tşşk cnm 😉😉 yaaa o diyenler şaka ypıyorlar ciddiye oyüzden zaten almıyorum önemlide değil zaten 🙂🙂
tşşk![]()
Biliyorum saka yaptiklarini ama iste napiyimçok tşşk cnm 😉😉 yaaa o diyenler şaka ypıyorlar ciddiye oyüzden zaten almıyorum önemlide değil zaten 🙂🙂
tşşk![]()
aaa seninde 10bin olmaya 2.000 mesaj kalmıs bana yetişiceksin yakında 🙂🙂Biliyorum saka yaptiklarini ama iste napiyim![]()
15.000ler kulubunede girersin yakinda
![]()
Ahh ah nerde insallah bnde olurum haziran da 3000lerde mesajim vardi yazin 4000 tane mesaj yazmisim nerdeyse ama hala favori olamadimaaa seninde 10bin olmaya 2.000 mesaj kalmıs bana yetişiceksin yakında 🙂🙂
konu açmak dışında bir ayrıcalığı yok zaten ama yakında olursun bence 🙂🙂Ahh ah nerde insallah bnde olurum haziran da 3000lerde mesajim vardi yazin 4000 tane mesaj yazmisim nerdeyse ama hala favori olamadim![]()
Biliyorum ama 2 yildir uyeyim nerdeyse hala favori olamadimkonu açmak dışında bir ayrıcalığı yok zaten ama yakında olursun bence 🙂🙂
ayy cnm @xemrexxx ve kaynakmı ne kaynağı ayolll o kendisi hayal ürünü şeyler yzıyor matbasında emrenin yazdıklarını nette baska yerde bulamazsın çünkü kaynak kendisiBiliyorum ama 2 yildir uyeyim nerdeyse hala favori olamadim
Bi ara olmustum gerci ama banlandigim icin alinmisti.Zaten bn nerden bulayim reyting konularinibnm @xemrexxx gibi kaynaklarim yok konu acmam yani oraya
![]()