Çeyrek Final | Suskunlar vs Leyla ile Mecnun | En Özlenilen Dizi

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genis Aile bitsin., ileriki tarihlerde Ezel'de listemde

Tolsto yapmazsa ben de yapmam

Zaten anlaşma yapıp dostluğu kurduk artık ikimiz de birbirimizin işine karışmıyoruz değil mi hocam? @Tolstoyevski
Ben kendi alanıma bakıyorum ama pek bakabildiğim söylenemez şu durumda yine de yaşıyoruz yahu işte..

Reactions: 12.Adam and MEnes
@Sherlock u

Reactions: Dosi
Reactions: MEnes and xdragxx
Sonunda benim nickimle Mucize Doktor'u aynı mesaja da yazdın demek... Yazıklar olsun...

Üstteki konu ile ilgili ilk yazdığın mesaj ise gerçekten tüyler ürpertici... Ulan Suskunlar'ı biz de severiz tamam ama Leyla ile Mecnun'la yan yana koyulmaz bile... Ki L&M 103 bölümlük hiç bozmayan bir efsane. Ama Suskunlar'ın 2. sezonda çok da ilk sezon gibi gitmediğini hepimiz söyleriz... Neyini düşünüyorsun be adam... Bu kadar çöp olma artık...
------

Geniş Aile konusuna hiç uğramadım, aksi yorum yazmadım yani evet ateşkes sürüyor sonuna dek.

Çok feci bittik...
Evet evet, gerçekten öyle olduk... Ben bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım, yoksa... Neyse...

Reactions: 12.Adam
O izlediğin dizinin başrolü de o çamur attığın diziden çıktı üstelik sağ kol olarak...
Şu mesaja bak... Ne olmuş sesi dublaj ise, sen hikayenin epikliğine bakacaksın... Baştan sona kurgulu efsanevi bir iş Kurtlar Vadisi (1-97)... @Tolstoyevski
Facialar silsilesi olmuş bu mesajlar. Yargılara başlayalım:

Memati'nin karizması > Dublajlı başrolün karizması.

Serhat Hakeri'nin karizması > Dubla neyse, yazmaya gerek yok bunu.

Bu kadarı yeterlidir sanırım.

Facialar silsilesi olmuş bu mesajlar. Yargılara başlayalım:

Memati'nin karizması > Dublajlı başrolün karizması.

Serhat Hakeri'nin karizması > Dubla neyse, yazmaya gerek yok bunu.

Bu kadarı yeterlidir sanırım.
Ben sana bunun üstüne ne diyebilirim ki... Bunlar hep sanatsızlık... Biz bir sanat eserinin değerini başrolün karizmasına göre mi belirleyeceğiz... Aaah ah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...