- Reaksiyon puanı
- 113,335
- Puanı
- 1,060
Yine konularda konuşmalara daldım. Kura çekmeye gideyimZerrin diyecekse çok iyi Simge diyecekse hüzün…
Yine konularda konuşmalara daldım. Kura çekmeye gideyimZerrin diyecekse çok iyi Simge diyecekse hüzün…
Kurayı çoktan çekmişsindir diye düşündüm geçe kalmışsın bu seferYine konularda konuşmalara daldım. Kura çekmeye gideyim
Bugün yoğundum ondan zaten 4 şarkı. Çabuk olurKurayı çoktan çekmişsindir diye düşündüm geçe kalmışsın bu sefer
Basit numara sevmem ama yakışıklı severim. Bu sebepten YAKIŞIKLI derdim.Simge değil Zerrin derdi %100 @serhatt ?
O da doğruBugün yoğundum ondan zaten 4 şarkı. Çabuk olur
Hayat bitti @DosiBasit numara sevmem ama yakışıklı severim. Bu sebepten YAKIŞIKLI derdim.
Hayat yakışıklılarla vardır.
Yakışıklılar kovalasın seni emiHayat yakışıklılarla vardır.
Aaaa kovalamasınlar sarıp sarmalasınlar...Yakışıklılar kovalasın seni emi
Yine yetmezdi ama
Walla yalan yok, son dakka oy vermeyenler hortlayıp oy verecek diye tedirgin olmadım değil. Neyse kurtardık 🐥🐥🐥🐥Aaa anket bitmiş
gözün aydın
Ben şöyle bakmıştım olaya. Sen Yakışıklı deseydin, Serhat da Yakışıklı dediği için Yakışıklı tur atlıyordu...Yine yetmezdi ama
iki şarkıyıda seversem başka etkenler girer devreye. Benim Zerrin sevgim daha ağır bastı yani bir ara MS serüvenim olsaydı onu seçecektim malumBen şöyle bakmıştım olaya. Sen Yakışıklı deseydin, Serhat da Yakışıklı dediği için Yakışıklı tur atlıyordu...
Mış muş mış muş..Ben şöyle bakmıştım olaya. Sen Yakışıklı deseydin, Serhat da Yakışıklı dediği için Yakışıklı tur atlıyordu...
Evet senin Zerrin sevgin daha fazla zaten Onu seçecektin hatta @Angelica ya Zerrin seç demiştin o Deniz Seki seçmişti İyi ilerlemişti.iki şarkıyıda seversem başka etkenler girer devreye. Benim Zerrin sevgim daha ağır bastı yani bir ara MS serüvenim olsaydı onu seçecektim malum
Neyse bu kadar yeterli. Konu kilitEvet senin Zerrin sevgin daha fazla zaten Onu seçecektin hatta @Angelica ya Zerrin seç demiştin o Deniz Seki seçmişti İyi ilerlemişti.