Etkisiz eleman olursun gibi geldi.Sebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi![]()
Etkisiz eleman olursun gibi geldi.Sebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi![]()
Yani çokta umrumda dermişimSebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi![]()
ya irem irem der ya da benide kaybeder
Hep destek olmuştum teyzeye, ta ki Simge’mi eleyene kadar
Seni kazanmış mıydı?ya irem irem der ya da benide kaybeder![]()
Düello olsa?Hep destek olmuştum teyzeye, ta ki Simge’mi eleyene kadar
Oy vermem o gruba beni zerre ilgilendiren bir eşleşme değilİrem çok kötü. Teyzeye de kinliyim
![]()
biz ezelden beri kankiyiz zaten
Ezelden beri dediği 3 ay he. Yanlış anlaşılma olmasın yani. 😁😁biz ezelden beri kankiyiz zaten![]()
Yakamoz İrem Derici der gibi. Şahsen tanımıyorum ama Sarışın sever gibi geldi. 😅Yani çokta umrumda dermişim
Zerrin vs İrem olursa seçeneğin ne olur doğru söyle
ama o kadar birbirimize alışmışızki üç ay dediğin su gibi akıp geçti nasıl geçtiğinin farkına bile varmadıkEzelden beri dediği 3 ay he. Yanlış anlaşılma olmasın yani. 😁😁
Yakamoz İrem Derici der gibi. Şahsen tanımıyorum ama Sarışın sever gibi geldi. 😅
Allah'ım özgüvenim iyidir ama şu tekininkinden bir yarım daha rica edebilirm yani. 😅ama o kadar birbirimize alışmışızki üç ay dediğin su gibi akıp geçti nasıl geçtiğinin farkına bile varmadık![]()
İrem’in bu şarkısına takıklar. OylamazEzelden beri dediği 3 ay he. Yanlış anlaşılma olmasın yani. 😁😁
Yakamoz İrem Derici der gibi. Şahsen tanımıyorum ama Sarışın sever gibi geldi. 😅
Düello olmaz Zerrin rahat turlar ama acil durum olursa her daim yardımcınım zaten
İşte o acil durumda kimi oylarsınDüello olmaz Zerrin rahat turlar ama acil durum olursa her daim yardımcınım zaten
Simge ile denk gelmese teyzeyi destekleyebilirdim şampiyonluk konusunda ama şartlar beni antisi olmaya itti![]()
Sebeb? Cover olduğu için mi? ☺️İrem’in bu şarkısına takıklar. Oylamaz![]()
Bilmiyorum. Kendisine sorSebeb? Cover olduğu için mi? ☺️
5 dakikan kaldı. Uyurken televizyondan seçimleri açarsın. Ses olur daha rahat uyursun.@Yakamoz-Asi da bekledi bekledi benim çıkış saatimde geldi art niyetlimidir nedir anlamadım iki lafın belini kıramadık![]()
Acil durumda yardımcınım ama kimi oylayacağımı inan ben de bilmiyorum o anki şartlar, eşleşmeler ve ruh halim belirler durumuİşte o acil durumda kimi oylarsın![]()
Safları belli et madem zira ben @Bully 'e savaşı açtım. 👀