Etkisiz eleman olursun gibi geldi.Sebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi
Etkisiz eleman olursun gibi geldi.Sebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi
Yani çokta umrumda dermişimSebeplerini bilemem de, Zerrin teyze beni kaybetti, bakalım kaderi etkilenecek mi
ya irem irem der ya da benide kaybederYani çokta umrumda dermişim
Zerrin vs İrem olursa seçeneğin ne olur doğru söyle @Yakamoz-Asi
Hep destek olmuştum teyzeye, ta ki Simge’mi eleyene kadarYani çokta umrumda dermişim
Zerrin vs İrem olursa seçeneğin ne olur doğru söyle @Yakamoz-Asi
Seni kazanmış mıydı? @Bullyya irem irem der ya da benide kaybeder
Düello olsa?Hep destek olmuştum teyzeye, ta ki Simge’mi eleyene kadar
Oy vermem o gruba beni zerre ilgilendiren bir eşleşme değil İrem çok kötü. Teyzeye de kinliyim
biz ezelden beri kankiyiz zaten
Ezelden beri dediği 3 ay he. Yanlış anlaşılma olmasın yani. 😁😁biz ezelden beri kankiyiz zaten
Yakamoz İrem Derici der gibi. Şahsen tanımıyorum ama Sarışın sever gibi geldi. 😅Yani çokta umrumda dermişim
Zerrin vs İrem olursa seçeneğin ne olur doğru söyle
ama o kadar birbirimize alışmışızki üç ay dediğin su gibi akıp geçti nasıl geçtiğinin farkına bile varmadıkEzelden beri dediği 3 ay he. Yanlış anlaşılma olmasın yani. 😁😁
Yakamoz İrem Derici der gibi. Şahsen tanımıyorum ama Sarışın sever gibi geldi. 😅
Allah'ım özgüvenim iyidir ama şu tekininkinden bir yarım daha rica edebilirm yani. 😅ama o kadar birbirimize alışmışızki üç ay dediğin su gibi akıp geçti nasıl geçtiğinin farkına bile varmadık
İrem’in bu şarkısına takıklar. OylamazEzelden beri dediği 3 ay he. Yanlış anlaşılma olmasın yani. 😁😁
Yakamoz İrem Derici der gibi. Şahsen tanımıyorum ama Sarışın sever gibi geldi. 😅
Düello olmaz Zerrin rahat turlar ama acil durum olursa her daim yardımcınım zaten
İşte o acil durumda kimi oylarsınDüello olmaz Zerrin rahat turlar ama acil durum olursa her daim yardımcınım zaten
Simge ile denk gelmese teyzeyi destekleyebilirdim şampiyonluk konusunda ama şartlar beni antisi olmaya itti
Sebeb? Cover olduğu için mi? ☺️İrem’in bu şarkısına takıklar. Oylamaz
Bilmiyorum. Kendisine sorSebeb? Cover olduğu için mi? ☺️
5 dakikan kaldı. Uyurken televizyondan seçimleri açarsın. Ses olur daha rahat uyursun.@Yakamoz-Asi da bekledi bekledi benim çıkış saatimde geldi art niyetlimidir nedir anlamadım iki lafın belini kıramadık
Acil durumda yardımcınım ama kimi oylayacağımı inan ben de bilmiyorum o anki şartlar, eşleşmeler ve ruh halim belirler durumuİşte o acil durumda kimi oylarsın
Safları belli et madem zira ben @Bully 'e savaşı açtım. 👀