Sana şimdi etiketlemediğin ve oy kullanmayan çok kritik bir isim söylüyorum.@Zeyno bir tek bunu es geçmişsin, oylarsan sevinrim.
Oylamada son gün
@MasacRE , @Aserat , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 @batuhankaralar, , @Billy Kane , @Doğan, @Gizmen , @Hazem, , @kerem , @Sherlock , , @ömer karataş , @phoebebuffay , @Keith Long , @STAR , , @Turkuazz, , @NES , , , , @fredbalotellifanny , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @hasanca
50 küsür isimde kaçırma doğal ama o daimi jüri olunca oylamıştır sandım
Herkesi etiketlemişsin ama o etiketlediğim isimlerden daha çok oy katkısı veren adamı kaçırmışsın50 küsür isimde kaçırma doğal ama o şaşmaz jüri olunca oylamıştır sandım
Demekki o da Masacre kafasında
birini de oyladığı bir grupta fazladan etiket etmişim. O sayıdan dolayı kaçırdım demek kiHerkesi etiketlemişsin ama o etiketlediğim isimlerden daha çok oy katkısı veren adamı kaçırmışsın
Oluyor öyle, yardımcın bunun için var
Son dakika golü atacaklar demek ki Dreamy'nin aktiflik durumunu bilmiyorum o belki de kaçıracaktı bu turları
Aman olur öylebirini de oyladığı bir grupta fazladan etiket etmişim. O sayıdan dolayı kaçırdım demek ki
Neyse bugüne çok işim var. Aradan çıkardık bunuda.
Anket bitsin uzunca bir süre anketlerle uğraşmak istemiyorum
günlerdir bağ ağrısı geçmedi bende
Her şey forum sahibinin oy atması ile değişti. Bir şey diyemedik. 😞Bura ne ara bu kadar oy aldı. En son aralarında 2 fark vardı
İyi olmuş sana. Etiket yetkisini bana çok gördün ahım alınmış olduHer şey forum sahibinin oy atması ile değişti. Bir şey diyemedik. 😞
Yastayım Mosi 1 saat. Çok ayıp 😔 Sanki forumdan kovduk. Azıcık adminde kullansın dedik.İyi olmuş sana. Etiket yetkisini bana çok gördün ahım alınmış oldu