Konuda beğenin yokmuşAl Aramızdan
konulardaki videoları tıklayarak dinlemiş olursunKonulara göz atarken ne kadar çok az şarkı dinliyormuşum onu fark ettim,dinlediğim tek bir şarkı yok.
Nasıl es geçmişim, işlem tamamKonuda beğenin yokmuş
Henüz yemek yemedim. Karnım doyup enerjim gelirse ya Gece veya yarına oylamayanları toplu etiket ederimNasıl es geçmişim, işlem tamam
2 grupta düello ihtimali söz konusu
Açma şu Şom ağzını açma. 😡Nasıl es geçmişim, işlem tamam
2 grupta düello ihtimali söz konusu
Bende de bi enerji düşüklüğü var sen etiketledin diye geldim@Doğan gelmişken tüm gruplara oylarını bekleriz
Henüz yemek yemedim. Karnım doyup enerjim gelirse ya Gece veya yarına oylamayanları toplu etiket ederim
İlk kez uyumayı düşündüm iş sonrası ama telefon susmadı :/Bende de bi enerji düşüklüğü var sen etiketledin diye geldim
Toplu etiket iyi olur evet kader belirlenecek yani bakalım neler olacak
çam fıstığı, çikolata, fındık, fıstık, yumurta, Hindistan cevizi ve avokadoBende de bi enerji düşüklüğü var sen etiketledin diye geldim
Toplu etiket iyi olur evet kader belirlenecek yani bakalım neler olacak
Tüh pis telefonlar… Neyse gece daha iyi uyursun.İlk kez uyumayı düşündüm iş sonrası ama telefon susmadı :/
İş yeri çok yorucu, tüm enerjim 0 oldu. Okulun etrafında yol yapımları var. Gürültüde ayrı etkiliyor. Toplu taşıtlarda konuşanlara zor katlanıyorum.