2023 Çeyrek Final | KÖFN - Al Aramızdan Vs İrem Derici - Yaz Günü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• KÖFN - Al Aramızdan

• İrem Derici - Yaz Günü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,178
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde çeyrek finale gelmiş bulunmaktayız.

Hangi şarkı yarı finale yükselsin?

KÖFN - Al Aramızdan
İrem Derici - Yaz Günü

Bu KÖFN grubu neden her klibinde marjinal görünücem diye zorluyor ? Ben bu yeni nesil şarkıcıları hiç anlamıyorum.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Müziğin Yıldızı, Mega Star, Sanat Güneşi
İREM DERİCİ
🌟🌟🌟

Evet yeni dağıldı :A

Yalnız yaptıkları tüm şarkılar yıla damgasını vurdu ve En Favori Şarkı’ya damgasını vurdu :D

Adamlar yüzde yüz isabetle oynuyor resmen :F Yazık oldu dağılmaları.
İsabet olmuş. Saçma kliplerinden kurtulduk desene. Birde parayı buldukları gibi ayrılmışlar mı? 😅

• Güldürdün
Reactions: Bully
İsabet olmuş. Saçma kliplerinden kurtulduk desene. Birde parayı buldukları gibi ayrılmışlar mı? 😅
Klipleri saçmaydı biraz doğru ama Popstar dışında yaptıkları şarkılar tuttu :D

Gelecekte neler yapabileceklerini görmeden dağıldılar.

Sebep bilinmiyor ama parayı buldukları gibi ayrılmış olmaları olası :A

Ne yaptı ki Simge 😱
Önümüz Yaz şarkısından dolayı araları gerildi diye biliyorum. Grubun şarkı sözlerini Salman, aranjesini ise Bilge yapıyordu normalde. Önümüz Yaz'ı Simge'ye verip aranjesini de başka birine yaptırınca aralarında tartışma çıktı ve dağıldılar. Zaten dağılmaları Önümüz Yaz çıktıktan hemen sonra oldu. :A

Olayın iç yüzünü tam olarak bilmediğimiz için %100 kesin bilgi değildir diye de ekleyeyim, zaten biraz şakasına Simge'yi suçladım. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam