Ama sen Asil Gök zorlu bir rakiple karşılaşacak demiştin, Değilsin o kadar zorlu değil bence Hastayım Sana’ya göre.Aynen, aslında Murat Dalkılıç tur atladığını sanıp Merve Özbey ile eşleşecek dedin ama onun grubunda Hande Yener tur atladı ve kısmen haklıydın
Mabel her grupta iyi ilerledi. Ben dengeli diye bekledim ve Edis ile Oğuzhan'da dengeli sandım ama farklı olmuşBu albüm Kış Güneşi gibi bir esere hakaret olarak yayınlanmış gibi. Hem Niran Ünsal, hem de Hande Yener facia yorumlamış şarkıyı. O yüzden net Vuracak diyorum. Hande Yener nasıl buralara kadar geldi onu hala anlamış değilim sanırım yine şarkının bilinirliğinden kaynaklı.
------
Ama sen Asil Gök zorlu bir rakiple karşılaşacak demiştin, Değilsin o kadar zorlu değil bence Hastayım Sana’ya göre.
Bence de aynı ayarda şarkılar. Ben zorlu deyince sanki aralarında çok fark varmış gibi algılamıştımMabel her grupta iyi ilerledi. Ben dengeli diye bekledim ve Edis ile Oğuzhan'da dengeli sandım ama farklı olmuş
Mabel çok seviliyor forumda. Asil Gök ise bilinmiyor pek. Şaşırdım sonucaBence de aynı ayarda şarkılar. Ben zorlu deyince sanki aralarında çok fark varmış gibi algılamıştım
Asil Gök şaka maka yarı finale çıkacak helal olsun. Eşleşme ihtimallerine göre finale çıkma ihtimali bile var bence. Buz Kırağı ile eşleşse mesela.Mabel çok seviliyor forumda. Asil Gök ise bilinmiyor pek. Şaşırdım sonuca
Favori olan Merve Özbey kolay rakip ile eşleşti, olan Aleyna'ya olduAsil Gök şaka maka yarı finale çıkacak helal olsun. Eşleşme ihtimallerine göre finale çıkma ihtimali bile var bence. Buz Kırağı ile eşleşse mesela.
Ben bugün hiç bakmadım o konuya.Favori olan Merve Özbey kolay rakip ile eşleşti, olan Aleyna'ya oldu