Çeyrek Final | Hande Yener vs Merve Özbey - En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶

Hangi isim yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu albüm Kış Güneşi gibi bir esere hakaret olarak yayınlanmış gibi. Hem Niran Ünsal, hem de Hande Yener facia yorumlamış şarkıyı. O yüzden net Vuracak diyorum. :A Hande Yener nasıl buralara kadar geldi onu hala anlamış değilim sanırım yine şarkının bilinirliğinden kaynaklı. :A
------

Aynen, aslında Murat Dalkılıç tur atladığını sanıp Merve Özbey ile eşleşecek dedin ama onun grubunda Hande Yener tur atladı ve kısmen haklıydın :A
Ama sen Asil Gök zorlu bir rakiple karşılaşacak demiştin, Değilsin o kadar zorlu değil bence Hastayım Sana’ya göre. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Bu albüm Kış Güneşi gibi bir esere hakaret olarak yayınlanmış gibi. Hem Niran Ünsal, hem de Hande Yener facia yorumlamış şarkıyı. O yüzden net Vuracak diyorum. :A Hande Yener nasıl buralara kadar geldi onu hala anlamış değilim sanırım yine şarkının bilinirliğinden kaynaklı. :A
------

Ama sen Asil Gök zorlu bir rakiple karşılaşacak demiştin, Değilsin o kadar zorlu değil bence Hastayım Sana’ya göre. :A
Mabel her grupta iyi ilerledi. Ben dengeli diye bekledim ve Edis ile Oğuzhan'da dengeli sandım ama farklı olmuş :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Mabel her grupta iyi ilerledi. Ben dengeli diye bekledim ve Edis ile Oğuzhan'da dengeli sandım ama farklı olmuş :A
Bence de aynı ayarda şarkılar. Ben zorlu deyince sanki aralarında çok fark varmış gibi algılamıştım :A

• Güldürdün
Bence de aynı ayarda şarkılar. Ben zorlu deyince sanki aralarında çok fark varmış gibi algılamıştım :A
Mabel çok seviliyor forumda. Asil Gök ise bilinmiyor pek. Şaşırdım sonuca :A

• Güldürdün
Mabel çok seviliyor forumda. Asil Gök ise bilinmiyor pek. Şaşırdım sonuca :A
Asil Gök şaka maka yarı finale çıkacak helal olsun. Eşleşme ihtimallerine göre finale çıkma ihtimali bile var bence. Buz Kırağı ile eşleşse mesela. :A

• Güldürdün
Asil Gök şaka maka yarı finale çıkacak helal olsun. Eşleşme ihtimallerine göre finale çıkma ihtimali bile var bence. Buz Kırağı ile eşleşse mesela. :A
Favori olan Merve Özbey kolay rakip ile eşleşti, olan Aleyna'ya oldu :(

• Üzücü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...