Sahur sofrasında dualarımız Belçika ve İtalya için olsun Allah Bonucci'ye zeval vermesin, Buffon'un yar ve yardımcısı olsun. Witsel'in saçı bozulmasın, Lukaku zenci kuvvetiyle hatrick yapsın. Amin
keşke seni hoca yapsaydık herkesi doğru yerde oynatırdınSaydığım özellikler Messi özellikleri değil. Daha çok iki yönlü orta saha oyuncularının özellikleri. Ki bunlar Selçuk da gayet de mevcut.Ozan'ın tarzı Selçuk'tan çok daha farklı. Ha bu turnuvada Selçuk yanlış yerde oynatıldığı için Ozan ön plana çıktı diye öyle diyorsun ona da bir şey diyemem. Ama şunu söyleyebilirim. Ozan normal şartlar içerisinde yetenek olarak Selçuk ayarında bir futbolcu değil. Form olarak Selçuk eski formunda da değil tabi. Bunu da söylerim.
Futbolun bazı basit gerçekleri vardır. Bunları uygulamaktan bahsedince illa hoca olmamız gerekmiyor. Futbola ilgili olan ve futbolu sevip, bilen insanlar bunu gayet de görebilir.keşke seni hoca yapsaydık herkesi doğru yerde oynatırdın
gördüklerin yanlış bunun lamı cimi yok ozanı eleştiren adamla futbol konuşmam adam bugün efsane oynadı golünü attı her kafa topunu aldı gelmiş selçuk diyosun gülerim sadece kusura bakmaFutbolun bazı basit gerçekleri vardır. Bunları uygulamaktan bahsedince illa hoca olmamız gerekmiyor. Futbola ilgili olan ve futbolu sevip, bilen insanlar bunu gayet de görebilir.
Benim dediklerimi anlasan konuşacağız da anlamıyorsun. Neyse sen gülebilirsin ben kendi bildiğime devam ederim ve kimse de buna yanlış diyemez. 5 yaşından beri futbol oynayıp son 10 yıldır izleyen biriyim. Herkesin futbola bakışı farklı olabilir. Ama sana göre yanlış diye benim bildiğim yanlış olmaz.gördüklerin yanlış bunun lamı cimi yok ozanı eleştiren adamla futbol konuşmam adam bugün efsane oynadı golünü attı her kafa topunu aldı gelmiş selçuk diyosun gülerim sadece kusura bakma
ya herkeste bunu söylüyor yok 50 senedir top oynuyorum 40 senedir maç izliyorum bu ülkede herkes futbol uzmanı zaten bizde oynuyoruz kardeşim benimde ömrüm top oynamakla geçti anlamıyorum bunu diyenleri biz süt çocuğuyuz sanki yalıda büyüdük anasını satimBenim dediklerimi anlasan konuşacağız da anlamıyorsun. Neyse sen gülebilirsin ben kendi bildiğime devam ederim ve kimse de buna yanlış diyemez. 5 yaşından beri futbol oynayıp son 10 yıldır izleyen biriyim. Herkesin futbola bakışı farklı olabilir. Ama sana göre yanlış diye benim bildiğim yanlış olmaz.
Ben bu maçta kötü oynadı demedim sadece saydım dedim. Ayrıca ilk 11'de oynamamalı sözümün ise sonuna kadar arkasındayım. Ozan oynamaya devam ettikçe Mehmet Topal stoper olmaya devam ettikçe bu maçta da olduğu gibi, ilk 2 maçta da olduğu gibi orta saha üstünlüğünü rakibe vermeye devam edeceğiz. Siz takımın 90 dakika defans yapmasından memnunsanız ona bir şey diyemem. Ben değilim. Ben hücum futbolu severim. Fatih hocayı bu yüzden eleştirdim. Normal standartlarının altında olduğunu bu yüzden söyledim. Takımımızın kadrosuna normalde baktığımızda orta sahamız en iyi olması gereken yer. Ama Ozan inadı yüzünden hiç bir maçta üstünlüğü alamadık. Futbolu bilen insanlar senin tabirinle cahil olmayan insanlar bunu görebiliyor.ya herkeste bunu söylüyor yok 50 senedir top oynuyorum 40 senedir maç izliyorum bu ülkede herkes futbol uzmanı zaten bizde oynuyoruz kardeşim benimde ömrüm top oynamakla geçti anlamıyorum bunu diyenleri biz süt çocuğuyuz sanki yalıda büyüdük anasını satim
yanlış diyorum çünkü ozana kimse kötü oynadı ilk 11 de oynamamalı diyemez diyen futbol cahilidir isterse 7/24 maç izlesin. adam bugün herşeyi yaptı ya el insaf. senin dediğin futbol yanlışıdır tarıtşılacak bir boyutu da yoktur üstelik adam henüz çok genç 95 li potansiyelide var.
senin takıntıların var sabri gibi ozan gibi bu adamları önüne geldiği zaman eleştiremezsin. Kötü oynadıklarında bizde eleştiririz ama adam ülkeye büyük bir sevinç yaşatmış sen gelip burda ozan şöyle ozan böyle diyemezsin dersin bende atlarım sabaha kadar tartışırız. madem sistemi ozan bozuyor kardeş ne yaparsın selçuk u kenara çekersin topal ozan oynarsın ama ozan oynar oynamalıdır da. 90 dakka boyunca bi boka yaramayan aldığı her topu geriye atıp istatistik kasan selçuk değil it gibi koşan mücadele eden herşeyi yapan Ozan Tufan oynayacak yok öyle bir dünya.Ben bu maçta kötü oynadı demedim sadece saydım dedim. Ayrıca ilk 11'de oynamamalı sözümün ise sonuna kadar arkasındayım. Ozan oynamaya devam ettikçe Mehmet Topal stoper olmaya devam ettikçe bu maçta da olduğu gibi, ilk 2 maçta da olduğu gibi orta saha üstünlüğünü rakibe vermeye devam edeceğiz. Siz takımın 90 dakika defans yapmasından memnunsanız ona bir şey diyemem. Ben değilim. Ben hücum futbolu severim. Fatih hocayı bu yüzden eleştirdim. Normal standartlarının altında olduğunu bu yüzden söyledim. Takımımızın kadrosuna normalde baktığımızda orta sahamız en iyi olması gereken yer. Ama Ozan inadı yüzünden hiç bir maçta üstünlüğü alamadık. Futbolu bilen insanlar senin tabirinle cahil olmayan insanlar bunu görebiliyor.
Yahu sevindik tabi biz de niye sevinmeyelim. Ama günübirlik sevinçlerle nereye kadar gideceğiz. Eğer böyle oynamaya devam edersek sağlam bir takım geldiğinde ilk iki maçta olduğu gibi üzüleceğiz. Benim sinirimi bozan ise daha büyük işler başarabilecek bu kadronun bu işleri başaramadan turnuvaya veda etmesi olur.senin takıntıların var sabri gibi ozan gibi bu adamları önüne geldiği zaman eleştiremezsin. Kötü oynadıklarında bizde eleştiririz ama adam ülkeye büyük bir sevinç yaşatmış sen gelip burda ozan şöyle ozan böyle diyemezsin dersin bende atlarım sabaha kadar tartışırız. madem sistemi ozan bozuyor kardeş ne yaparsın selçuk u kenara çekersin topal ozan oynarsın ama ozan oynar oynamalıdır da. 90 dakka boyunca bi boka yaramayan aldığı her topu geriye atıp istatistik kasan selçuk değil it gibi koşan mücadele eden herşeyi yapan Ozan Tufan oynayacak yok öyle bir dünya.
kimi koyarsan koy ozan tufan olmalı ortada bizim milli takımda mücadele eden top alan güçlü bir adama ihtiyacımız her zaman vardır. artı ozanın ayak hakimiyeti de gayet iyi selçuktan hiçbir eksiği yok kat kat fazlası var. biz barça değiliz bizde messi neymar suarez iniesta yok o yüzden ozan tufan her zaman olmalıdır. adam geçen sene bursada efsane oynadı bütün takımlar peşinde koştu henüz 21 yaşında milli takımda uzun yıllar oynayacak İnşallahYahu sevindik tabi biz de niye sevinmeyelim. Ama günübirlik sevinçlerle nereye kadar gideceğiz. Eğer böyle oynamaya devam edersek sağlam bir takım geldiğinde ilk iki maçta olduğu gibi üzüleceğiz. Benim sinirimi bozan ise daha büyük işler başarabilecek bu kadronun bu işleri başaramadan turnuvaya veda etmesi olur.
Ben zaten Selçuk yerine Oğuzhan oynamalı diye de söyledim daha önce. Mehmet Topal - Oğuzhan 2'lisi olması gerekendir. Ama Ozan Oğuzhan'dan daha iyi diyorsan artık daha da diyecek bir şey yok. Adam yılın oyuncusu Türkiye liginde neredeyse, Ozan Fener de bile 11 oynamadı hiç. Futbolun sadece koşmak olmadığını da görmek gerek. Barca niye en iyi takım. Hep topu koşturup akıllı, basit oynadığı için. Orta saha oyuncuları da teknik, basit oynayan oyun aklı yüksek oyunculardan kurulu. Oyuncuları ne zaman 12 km koşmuş ki Barca'nın gerek bile yok o kadar koşmalarına. Bu yüzden Topal-Oğuzhan-Hakan veya Topal-Selçuk-Oğuzhan olmalı dedik her seferinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?