Daha dur hele sözleşme detaylarını bilmiyoruzSen de az değilsin ha?Daha sen @MEnes geçtiğimiz gün konuştuk Serdar'ı. Neler konuştuğumuzu da sen yazarsın artık.
Daha dur hele sözleşme detaylarını bilmiyoruzSen de az değilsin ha?Daha sen @MEnes geçtiğimiz gün konuştuk Serdar'ı. Neler konuştuğumuzu da sen yazarsın artık.
Şaşırdım. Öyle ahım şahım para verilmediyse iyi transfer. Ama daha iyisi de alınabilirdi.
sen olayı anladınmı ben kafayı üşütecektim sayfayı kapattım koşarak buraya geldim dedim briazda siz uğraşınKoskoca ülkeyi bir gecede istatistik profesörü yaptılar yazıklar olsun
Bunu alaydık iyiydi ona birşey dediğim yok yılın fiyasko transferlerini yapacağız onu diyorum bittikSen de her şeye atlama. Serdar'a 5 milyon Euro saçacak paramız yok. Yıldırım Demirören zamanında saçtığı için burnumuz b.ktan çıkmıyor. Sokağa atılacak paramız mı var, yılın yarısını sakat geçiren adam için.
4,5 Milyon Euro +Bilal,Sercan ve bir oyuncu daha diyorlarŞaşırdım. Öyle ahım şahım para verilmediyse iyi transfer. Ama daha iyisi de alınabilirdi.
bu konuda tartışmayacam ozanı tartışma malzemesi bile yapmam adam müthiş oynuyor müthiş mücadele ediyor gerisi beni bağlamazTakıntı değil biz burada sayfalarca taktik analiz yaptık. Boş konuşmuyorum, bir şeyleri görüp de konuşuyorum. Ozan Mehtem Topal - Oğuzhan veya Mehmet Topal - Selçuk ikilisini bozduğu için takımı da bozdu. Kimse yerinde oynamadı onun yüzünden. Geçelim o işleri, yok en iyiymiş yok bilmem neymiş. Normal çıkması gereken taktikte çıksaydı Fatih Terim asla ve asla bu kadar ezilmezdik ilk iki maçta.
İşimiz Allah'a kalmışsen olayı anladınmı ben kafayı üşütecektim sayfayı kapattım koşarak buraya geldim dedim briazda siz uğraşın)
ingilterenin içinde küçük bir ingilteregaller neresi bee tahmin yparkende karşıma çıktılar tuhaf bir ülke galler olsun
yuhh 4.5 milyon euro artı bilal sercan mı oha gerizekalı yönetim bi bokuda düzgün yapın be4,5 Milyon Euro +Bilal,Sercan ve bir oyuncu daha diyorlar
Bence de tartışmaya gerek yok. Gerçekleri görmek de bir marifettir. Göremiyorsak yapacak bir şey yok. Aynı Sabri konusunda olduğu gibi.bu konuda tartışmayacam ozanı tartışma malzemesi bile yapmam adam müthiş oynuyor müthiş mücadele ediyor gerisi beni bağlamaz
öyleyse iyi durumdayız yüzde elli şansımız var demektirİşimiz Allah'a kalmışKafa yormaya gerek yok hayırlısı neyse o olsun de geç
Öyle diyorlar aga kesin değilyuhh 4.5 milyon euro artı bilal sercan mı oha gerizekalı yönetim bi bokuda düzgün yapın be
serdar aziz o kadar eder mi yav
selçuk inan dan fersah fersah iyi oynayan adamı gömüyorsun selçuk a laf yok bir senin gördüğün doğru değil aga yanlış görüyorsan senin sorununBence de tartışmaya gerek yok. Gerçekleri görmek de bir marifettir. Göremiyorsak yapacak bir şey yok. Aynı Sabri konusunda olduğu gibi.
Bilal kalmalı.4,5 Milyon Euro +Bilal,Sercan ve bir oyuncu daha diyorlar
Off ne diyeyim anlatamıyorum anlamıyorsun. Selçuk o adam yüzünden yanlış yerde oynatılıyor. Oğuzhan yanlış yerde oynatıldı. Hala Ozan ondan iyi oynuyor diyorsun. Selçuk bu ülkenin son 5 yıldaki en iyi orta sahasıdır. Oyun zekası, pas tekniği, kendi tekniği Ozan'ın kat kat üstündedir. Kötü oynadığı zamanlarda elbette laf edeceğim ama yanlış yerde oynatılınca kötü oynadı diye laf etmem. Geçelim o işleri ben her şeyi olması gerektiği gibi görüyorum.selçuk inan dan fersah fersah iyi oynayan adamı gömüyorsun selçuk a laf yok bir senin gördüğün doğru değil aga yanlış görüyorsan senin sorunun
Havluyu attı evetMaçın iki esas yıldızı varsa o da Emre Mor ile İsmail Köybaşı'dır. Arda ile Burak boşuna artistlenmesin, hele Burak, yüzünü sildiği havluyu tribünlere mi attı ben mi yanlış gördüm? Eğer doğruysa böyle kibir olmaz olsun. Arda şüphesiz turnuvanın en iyi futbolunu oynadı kendi adına ama hala eski Arda'dan çok çok uzak. Emre Mor ise tıpkı eski Arda gibi, eğer kendini biraz daha geliştirse Barça forması kaçınılmaz.
sanki selçuk doğru yerde oynatılsa messi gibi oynuyor. selçuk u hangi mevkiye yanında kimle oynatırsan oynat ozandan iyi oynayamaz. seni hoca yapalım maşallah her şeyi biliyorsunOff ne diyeyim anlatamıyorum anlamıyorsun. Selçuk o adam yüzünden yanlış yerde oynatılıyor. Oğuzhan yanlış yerde oynatıldı. Hala Ozan ondan iyi oynuyor diyorsun. Selçuk bu ülkenin son 5 yıldaki en iyi orta sahasıdır. Oyun zekası, pas tekniği, kendi tekniği Ozan'ın kat kat üstündedir. Kötü oynadığı zamanlarda elbette laf edeceğim ama yanlış yerde oynatılınca kötü oynadı diye laf etmem. Geçelim o işleri ben her şeyi olması gerektiği gibi görüyorum.
Saydığım özellikler Messi özellikleri değil. Daha çok iki yönlü orta saha oyuncularının özellikleri. Ki bunlar Selçuk da gayet de mevcut.sanki selçuk doğru yerde oynatılsa messi gibi oynuyor. selçuk u hangi mevkiye yanında kimle oynatırsan oynat ozandan iyi oynayamaz. seni hoca yapalım maşallah her şeyi biliyorsun
ozanın ilk büyük turnuvası selçuktan nerden baksan 10 yaş küçük bu genç haliyle çok daha iyi oynuyor selçuk ne halta yarıyor
selçuk messiymiş haberimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?