Evet, Hayati ve Diğerleri. Ama sonradan çekilen bölümler yayınlanmıştı.levent ülgenın bir dizisi vardı.1 bölümde kakmıştı
İzleyicide zaten öyle bekliyordu, istiyordu ama hayal kırıklığı yaşattılar tamamen. Nilay Deniz ile daha çok yakışırlardı.O Ayşen ile o çocuk (furkan andic) hiç uymuyor en iyisi sarışın güzel kız ile olmalı
Kanalın Cumartesi gününde cidden bir sorunu var. Cumartesi günü dizi yerine format yayınlasın bence.Ve farkında mısın kanal cumartesi günü olan dizileri hep yayından kaldırıyor azize, dostlar mahallesi, altınsoylar, hizmetçiler,yakında çatı katı aşk ta aynı kaderi paylaşacak gibi
![]()
![]()
![]()
Hizmetçiler için yapım şirketi Nisan ayından beri çalışıyordu. Ama yanlış oyuncu ve senarist seçimi kurbanı oldu. 3. bölümde pandemi nedeniyle ara verdi, gitti. Dostlar Mahallesi'nin bildiği kadarıyla 2 bölümü var yayınlanmayan, arşivde bekliyor.Aynen ya çok seviyor Hizmetçiler dizisini de 3. Bölüm de kaldırdı o dizinin yarısına zor dayanmıştımve Dostlar mahallesi 3.bölüm e kadar var 4. Bölüm yayından kaldırıldı  ven bide şunu merak ediyorum yayından kaldırılan dizilerin bölümleri ne oluyor
![]()
Normalde bende Sen Çal Kapımı setine gidecektim ama korona var diye iptal ettiler, sen öyle gidiyorum deyince şaşırdım.@Emre Ozansoy niye şaşırdın![]()
Beni Banu Akdeniz davet etti yalnız kendim gitmiyorumNormalde bende Sen Çal Kapımı setine gidecektim ama korona var diye iptal ettiler, sen öyle gidiyorum deyince şaşırdım.![]()
İyiymiş.Beni Banu Akdeniz davet etti yalnız kendim gitmiyorum![]()
Dalga geç senİyiymiş.![]()
Takılıyorum can sıkıntısınaNiye dalga geçeyim? 😱
Çoğu dizi son umut olarak gün değiştiriyor genelde yaramıyor.Diziyi izlemedim, fikir sahibi değilim ama dizilerin günleri değişmeye başladıkça...ömürlerinin kısaldığı inancındayım.
Bu diziyi fox yayınlasaydı başarılı olur muydu?foxun başarılı dizlerin sen çalkapımı bay yanlış dizilerin arkasında kaldığı için çatıu katı aşk final olabilir arkadaşlar..fox diziler konusjnda başarılı.kanalşd başarısız oldu gene
bilmiyorumkı..ben televizyon gazetesi sitesinde okudum..foxda olsaydı kesin olurdu.Bu diziyi fox yayınlasaydı başarılı olur muydu?
Hiç zannetmiyorum bir de Kanal D iyi kötü idare ettirir Fox'da olsaydı son bölüm olurdu bu hafta veya haftaya.@Emre Ozansoy @slhttnmtl sorum hakkındaki fikirleriniz nelerdir?