'Çatı Katı Aşk' Gün Değiştiriyor! | Kanal D

levent ülgenın bir dizisi vardı.1 bölümde kakmıştı

levent ülgenın bir dizisi vardı.1 bölümde kakmıştı
Evet, Hayati ve Diğerleri. Ama sonradan çekilen bölümler yayınlanmıştı.
O Ayşen ile o çocuk (furkan andic) hiç uymuyor en iyisi sarışın güzel kız ile olmalı
İzleyicide zaten öyle bekliyordu, istiyordu ama hayal kırıklığı yaşattılar tamamen. Nilay Deniz ile daha çok yakışırlardı. :(
Ve farkında mısın kanal cumartesi günü olan dizileri hep yayından kaldırıyor azize, dostlar mahallesi, altınsoylar, hizmetçiler,:A:F yakında çatı katı aşk ta aynı kaderi paylaşacak gibi :A :A :F
Kanalın Cumartesi gününde cidden bir sorunu var. Cumartesi günü dizi yerine format yayınlasın bence. :A Ama gerçi Çarkıfelek'te tutmadı ama.
Aynen ya çok seviyor Hizmetçiler dizisini de 3. Bölüm de kaldırdı o dizinin yarısına zor dayanmıştım :A ve Dostlar mahallesi 3.bölüm e kadar var 4. Bölüm yayından kaldırıldı  ven bide şunu merak ediyorum yayından kaldırılan dizilerin bölümleri ne oluyor (b)(b)
Hizmetçiler için yapım şirketi Nisan ayından beri çalışıyordu. Ama yanlış oyuncu ve senarist seçimi kurbanı oldu. 3. bölümde pandemi nedeniyle ara verdi, gitti. Dostlar Mahallesi'nin bildiği kadarıyla 2 bölümü var yayınlanmayan, arşivde bekliyor. :A

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
foxun başarılı dizlerin sen çalkapımı bay yanlış dizilerin arkasında kaldığı için çatıu katı aşk final olabilir arkadaşlar..fox diziler konusjnda başarılı.kanalşd başarısız oldu gene

foxun başarılı dizlerin sen çalkapımı bay yanlış dizilerin arkasında kaldığı için çatıu katı aşk final olabilir arkadaşlar..fox diziler konusjnda başarılı.kanalşd başarısız oldu gene
Bu diziyi fox yayınlasaydı başarılı olur muydu?

• Beğendim
Reactions: Doğan