Senlik sahne biryerden parlak çıkacak gibiSenin izlediğin yerleri ben atlıyorum izlemeden
ALAKASI BİLE YOKSenlik sahne biryerden parlak çıkacak gibi ?A@xemrexxx
Ama oyuncu tam kalas
Gayet karizmatik ademlede iyi oyun oynadılar KıvancaAma oyuncu tam kalas
Kıvanca ben yakışırım zaten Elçin ecünnüsü gitsin VeliyeGayet karizmatik ademlede iyi oyun oynadılar Kıvanca ?A@xemrexxx
Elçinlede daha çok yakısıyor bence
Annesini buldu o kadın seni istemezKıvanca ben yakışırım zaten Elçin ecünnüsü gitsin Veliye
İcabına bakarım bendeAnnesini buldu o kadın seni istemez ?A
Hizmetçi kızı kovdurup önce yerine geç daha rahat plan edersinİcabına bakarım bendeYa merdivenlerden iterim ya da yemeğine fare zehiri koyar gebetirim bi şekilde
ne münasebet benim gibi nadide naif bir insan hizmetçi olamaz olabilemezHizmetçi kızı kovdurup önce yerine geç daha rahat plan edersin ?A
Kadir keklik oldu bu bölümde ya
Veli iyidir ve ademin onu satmamasına sevindimKadir keklik oldu bu bölümde ya
ne taktın şu veliye beAdam oscarlık oynuyor vlla özellikle bir kadın olarak ve gelecekte anne adayı olarak şu sahne tüylerimi diken diken yapıyortıklayın gelecek hele sözü bittiğinde gelen o müzik 4.55 den sonra@Forumdash @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @serhatt
–>
aylinle diyalogları muazzam çok başarılıAdam oscarlık oynuyor vlla özellikle bir kadın olarak ve gelecekte anne adayı olarak şu sahne tüylerimi diken diken yapıyortıklayın gelecek hele sözü bittiğinde gelen o müzik 4.55 den sonra@Forumdash @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @serhatt
–>
Adam oscarlık oynuyor vlla özellikle bir kadın olarak ve gelecekte anne adayı olarak şu sahne tüylerimi diken diken yapıyortıklayın gelecek hele sözü bittiğinde gelen o müzik 4.55 den sonra@Forumdash @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @serhatt
–>
Sevdiği memeli parlaklari gay çıktığı için artık diğerlerine yöneliyor Hogathane taktın şu veliye be
Veli amca diye konusmasına kızıyor youtuberdekiler ama benim hosuma gidiyoraylinle diyalogları muazzam çok başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?