Of git yat zıbarİzleme zorlamı izletiyoruz
Of git yat zıbarİzleme zorlamı izletiyoruz
Kes sesiniSenin herifinin bacağına sıkıyorlar
Bugüne bırakırsan böyle olur bundan sonra güncel izleKes sesini
Ben senin gibi işsiz değilim yoğunumBugüne bırakırsan böyle olur bundan sonra güncel izle
Gevurlarla fingildemek için yabancı dil öğreniyordun doğru kutsal işBen senin gibi işsiz değilim yoğunum
Napiyim gavurlar daha parlakGevurlarla fingildemek için yabancı dil öğreniyordun doğru kutsal iş ?A@xemrexxx
Aaa evet haklısın sarısınlar özellikleNapiyim gavurlar daha parlak
Al @xemrexxx sonunda kız itiraf etti mutlumusunAaa evet haklısın sarısınlar özellikleAma ben kimi sevsem şey çıkıyor@Forumdash @mrt-06 @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx
Aaa evet haklısın sarısınlar özellikleAma ben kimi sevsem şey çıkıyor@Forumdash @mrt-06 @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx
Sevdiklerini söyle de listeme ekliyimAaa evet haklısın sarısınlar özellikleAma ben kimi sevsem şey çıkıyor@Forumdash @mrt-06 @MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx
@Sherlock @Doğu @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- bu bölümde muhbiri öğreneceksiniz. Bölüm yorumumu spoi'e alacam merak etmeyinSon sahneler efsaneydi
Buyrun 9. bölüm önizlemesi ama 8. bölüm izlemeden izlemeyin bence yoksa son sahneden tad almayabilirsiniz:
Gelelim 8. bölüme, bir çok sorunun cevabını ögreniyoruz:
Bölümde biraz durgunluk hakimdi. Veli eskiden telefondaki kişiden emir alırdı ama bu bölümde o emir verdi telefondaki kişiye?ya da başka kişimi bu bilemedim. Başlarını izleyemedim bu bölümün. Müdürün aynı camı kurşunlaması çok şık bir hareketti
Bölümün yıldızı Kerem'di. Veli, Kadir ve Kerem'e anneleri ve sevdiği kız arasında seçim yapmaya zorladı. Kadir Zeynep'i, Kerem ise annesini seçti ama Veli oyun içinde oyun oynadı. Son sahnede anne öldürüldümü diye düşundük ama ön izlemede içimize su serpildi. Bakalım Demir'i vazgeçirten kim oldu?
@Sherlock @Doğu @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- bu bölümde muhbiri öğreneceksiniz. Bölüm yorumumu spoi'e alacam merak etmeyinSon sahneler efsaneydi
Buyrun 9. bölüm önizlemesi ama 8. bölüm izlemeden izlemeyin bence yoksa son sahneden tad almayabilirsiniz:
Gelelim 8. bölüme, bir çok sorunun cevabını ögreniyoruz:
Bölümde biraz durgunluk hakimdi. Veli eskiden telefondaki kişiden emir alırdı ama bu bölümde o emir verdi telefondaki kişiye?ya da başka kişimi bu bilemedim. Başlarını izleyemedim bu bölümün. Müdürün aynı camı kurşunlaması çok şık bir hareketti
Bölümün yıldızı Kerem'di. Veli, Kadir ve Kerem'e anneleri ve sevdiği kız arasında seçim yapmaya zorladı. Kadir Zeynep'i, Kerem ise annesini seçti ama Veli oyun içinde oyun oynadı. Son sahnede anne öldürüldümü diye düşundük ama ön izlemede içimize su serpildi. Bakalım Demir'i vazgeçirten kim oldu?
Fragmanı beğenmedim. Bırakalım bu sululukları. Aksiyon istiyorum kan istiyorum.9. Bölüm Fragmanı:
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Fragmanı beğenmedim. Bırakalım bu sululukları. Aksiyon istiyorum kan istiyorum.
Hhaha Aaa evet benim açımdan kötü ama forumun parlakçıları açısından iyi birşey sevdiklerimi listelerine eklesinlerSevdiklerini söyle de listeme ekliyim
Vartolunun Çukurun ilk 20 bölüm halindeki gibiBu sahne muhteşemdi, Onur Saylak çok iyi oynuyor ya. Şu an yayınlanan hiçbir dizide böyle ciddi bir kötü karakter yok, ilaç gibi geldi kendisi.
Veliye mi aşık oldun şimdi deVartolunun Çukurun ilk 20 bölüm halindeki gibiMalesef arabayla öldü süsü verildikten sonra Vartolu eskisi tadı alamadık bu sezon mıymıntı Salih geldi zaten@xemrexxx @serhatt @MasacRE
Veli Cevher şuan en popüler , gözde kötü karakter bencede buna düz diyen @Forumdash kulakları çınlasın ayoll ?A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?