Show Çarpışma - Dizi Yorumları

@Sherlock @Doğu @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- bu bölümde muhbiri öğreneceksiniz. Bölüm yorumumu spoi'e alacam merak etmeyin :A Son sahneler efsaneydi :Z
Buyrun 9. bölüm önizlemesi ama 8. bölüm izlemeden izlemeyin bence yoksa son sahneden tad almayabilirsiniz :A :

Gelelim 8. bölüme, bir çok sorunun cevabını ögreniyoruz:
Bölümde biraz durgunluk hakimdi. Veli eskiden telefondaki kişiden emir alırdı ama bu bölümde o emir verdi telefondaki kişiye? (b) ya da başka kişimi bu bilemedim. Başlarını izleyemedim bu bölümün. Müdürün aynı camı kurşunlaması çok şık bir hareketti :A
Bölümün yıldızı Kerem'di. Veli, Kadir ve Kerem'e anneleri ve sevdiği kız arasında seçim yapmaya zorladı. Kadir Zeynep'i, Kerem ise annesini seçti ama Veli oyun içinde oyun oynadı. Son sahnede anne öldürüldümü diye düşundük ama ön izlemede içimize su serpildi. Bakalım Demir'i vazgeçirten kim oldu?

Bölümü anca izleyebildim, Veli'nin ne kadar ileri gidebileceğini gördüğümüz bir bölüm oldu. Özellikle son kısımları baya iyiydi dediğin gibi, muhbir konusunda da ters köşe yapmayı başardı senarist bence. Güzel bölümdü, dizi de güzel ilerliyor. Umarım böyle devam ederler.

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Sherlock @Doğu @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- bu bölümde muhbiri öğreneceksiniz. Bölüm yorumumu spoi'e alacam merak etmeyin :A Son sahneler efsaneydi :Z
Buyrun 9. bölüm önizlemesi ama 8. bölüm izlemeden izlemeyin bence yoksa son sahneden tad almayabilirsiniz :A :

Gelelim 8. bölüme, bir çok sorunun cevabını ögreniyoruz:
Bölümde biraz durgunluk hakimdi. Veli eskiden telefondaki kişiden emir alırdı ama bu bölümde o emir verdi telefondaki kişiye? (b) ya da başka kişimi bu bilemedim. Başlarını izleyemedim bu bölümün. Müdürün aynı camı kurşunlaması çok şık bir hareketti :A
Bölümün yıldızı Kerem'di. Veli, Kadir ve Kerem'e anneleri ve sevdiği kız arasında seçim yapmaya zorladı. Kadir Zeynep'i, Kerem ise annesini seçti ama Veli oyun içinde oyun oynadı. Son sahnede anne öldürüldümü diye düşundük ama ön izlemede içimize su serpildi. Bakalım Demir'i vazgeçirten kim oldu?

Spoiler içinde konuşalım o zaman senin spoiler içine aldığın kısımları. :A

Veli'nin emir vererek konuştuğu kişi bence muhbir. "Açığa çıkmak üzereyim" gibisinden şeyler söyledi çünkü. Cansız'a öyle emirler veremez gibi gözüküyor, patronları sonuçta. Patronları olmassa bile dizide bir örgüt söz konusu ve Cansız daha kıdemli duruyor söz konusu örgütte. Bu arada yazdıklarını okurken Ön İzleme'yi izlememiştim. Demir'in kurşunu sıkmamış olabileceğini düşünüyordum, orası net gösterilmediği için ama sürprizi kaçtı artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Bu sahne muhteşemdi, Onur Saylak çok iyi oynuyor ya. Şu an yayınlanan hiçbir dizide böyle ciddi bir kötü karakter yok, ilaç gibi geldi kendisi. :A
Vartolunun Çukurun ilk 20 bölüm halindeki gibi :A Malesef arabayla öldü süsü verildikten sonra Vartolu eskisi tadı alamadık bu sezon mıymıntı Salih geldi zaten :A @xemrexxx @serhatt @MasacRE

Veli Cevher şuan en popüler , gözde kötü karakter bencede buna düz diyen @Forumdash kulakları çınlasın ayoll :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking