Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Adaşım resmen uzun süre sonra kaliteli bir yerli dizi görünce evladımız gibi sahiplendik. Ben de mümkünse canlı, değilse bile ertesi günün hemen sabahından izliyorum diziyi. Büyük keyif alıyorum izlerken tıpkı senin gibi.

Televizyonda olabilir ama internette sansür olması gerçekten çoooook kötü adaşım. Hele ki Kıvanç küfür konusunda yardırırken.

Kesinlikle resmen hasret kalmışız böyle bir seviyeye. Ben bu diziden sonuna kadar alabileceğim hazzı almaya bakıyorum gerisi önemsiz.

İnternette sansür... bu konuya büyük laflar etmiştim zamanında bidaha girip canımı sıkmak istemiyorum.

İşte bu zehirli ok adaşım, yapma bunu. Toygar Işıklı gerçekten müzik konusunda bu ülkenin zirvesidir. Bu dizinin de her müziği muazzama yakın. Zaten bana göre Birleşme bu ülkede yapılmış olan en iyi dizi müziğidir. Onu geçebilen bir müzik henüz yapılmadı. Bu müzik, onun seviyesine gerçekten yakın ama. Hatta dediğin gibi onun bir tık hareketlisi gibi.

Altına imzamı atarım adaşım. En iyisi senin formülünü uygulamak zaten, sansürü göz ardı ederek yolumuza devam edeceğiz artık.

Zihninden geçenleri okuyabiliyorum adaşım, onları sansürleyemiyorlar.

Ezel zaten her karakterin bir hikayesi oldu için sevildi
Bu dizide de her karaktere bir hikaye yaratılmış

Şu büyük patron artık Barış Falay olsada rahat etsek
@xemrexxx @serhatt @MasacRE- @Forumdash

Ne analizi anlamadım? Kenan ile Kıvancı bir tutacak kadar sıyırmadım
Kenanın kalibresi Halit Ergenç, Kıvanc'ın kalibresi Burak dicem de gömmuş olcam adamı
Adam rakipsiz yani
Kıvancı bu diziyle şuan rakipsiz yorumları yapılıyor diziye oyüzden üvey evlat bakıyorsun bence

Her işi ezel benzetme cabaları gınağa getirdi
Gelmeyecek öyle dizi
Gerçi 2.sezon benim için berbattı ama TR dizi sektörünü ataga kaldırı
Ezeli sen yokluğunda tekrar bitirdim 57 bölümlerden sonra tefo ölene kadar 65 kadar yaklasık bir 10 bölüm gerçekten izlenmeyecek seviyelerde ve sanırım ozamanlar düştü
Bade falan yatak sahneleri konusulan bir dizi sürecindeydi son 7 bölüm falan toparlanıyor ama iş işten geçmişti sanırım

Kıvancı bu diziyle şuan rakipsiz yorumları yapılıyor diziye oyüzden üvey evlat bakıyorsun bence
soşıl midia abartısı ne beklersin
Bi kere Sangu'yla Kıvancı sevgili etmek için uydurulan senaryo nedir yaa
Diziyi fancıklara göre ayarlamişlar
Burdan pay biç kimlere hizmet ediyor

Benim için en berbat dönemler Ramiz'leri eski sahnelerine flash yapmalarıydı. Bi kaç bölüm tadımlık cek tmm anlarım ama her hafta nerdeyse dizinin yarısı onlarla geçiyordu. Bayık bayık. Bi de her hafta ters köşe layı sıkmıştı. AAA demek böyleymiş diye şaşirmıyordum bile

O hikaye tuttu ama Ramizin gençliğinin sahnelerini film gibi toplamışlar izliyorlar

soşıl midia abartısı ne beklersin
Bi kere Sangu'yla Kıvancı sevgili etmek için uydurulan senaryo nedir yaa
Diziyi fancıklara göre ayarlamişlar
Burdan pay biç kimlere hizmet ediyor
Aaa bu arada yukarıda dediğine katılıyorum bencede Kenanın tek rakibi kaç yaşına gelirse gelsinler Halit onlarıda Tarkan Musti gibi görüyorum hep kıvançta onlardan sonra 3.kişi olarak geliyor yine müzikten örnek verirsek Serdar bey @xemrexxx

Şuan genç jenerasyonda Aras ile sizin zibidi Çağatay yarışıyor
Burak hanzosuda arafta kalmış gibi boşlukta tek başına takılıyor işte Kenan Doğulu gibi

O hikaye tuttu ama Ramizin gençliğinin sahnelerini film gibi toplamışlar izliyorlar

Allah'ın kroları yobazları izliyor sonra sağda solda beylik lafları ağızlarına sakız ediyorlar
Bence topluma kötü örnekti. Ramizin gençliğini oynayan nerde biliyorsundur.

Aynı şey Cukur için de geçerli
Millet onlara özeniyor. Çarpişma'da Allah'tan pek öyle malzeme yok
İşte Kıvancın rolünün abartılı oynaması haricinde

Benzetmeler
Burak benim için nötr etkisiz eleman değer görmuyorum kimseyle
Kıvancın ciddi anlamda rakibi yok ama ne zaman bakımından ne de oyunculuğu ne de tipi

Aaa kötü örnekte haklısın ama türk halkıda dizilere çok bağlanıyor izle kapat
Supernaturalda Tanrıya kadar ne konular işlendi çeyreği bizim ülkede olsa savaş çıkardı

Benzetmeler
Burak benim için nötr etkisiz eleman değer görmuyorum kimseyle
Kıvancın ciddi anlamda rakibi yok ama ne zaman bakımından ne de oyunculuğu ne de tipi
Aaa şu Ertuğruluma gelecekya bakalım napacağımı hala bilemiyorum 😕😕😕

Aaa kötü örnekte haklısın ama türk halkıda dizilere çok bağlanıyor izle kapat
Supernaturalda Tanrıya kadar ne konular işlendi çeyreği bizim ülkede olsa savaş çıkardı
Bizim dizilerde Tanrı bi bedene girse millet sokağa cıkacak peygamberim diyecek o derece