Şuan tekrarına bakıyorum. Adam göruntuleri aldı. emrah yine salak kücük emrah modundaDizide boş sahne yok , çok sürükleyici ve sürekli geçmişten görüntülerle gidiyorlar Ezel gibi mesala Çukur da en büyük eksiklik buydu@MasacRE- @Forumdash
Şuan tekrarına bakıyorum. Adam göruntuleri aldı. emrah yine salak kücük emrah modundaDizide boş sahne yok , çok sürükleyici ve sürekli geçmişten görüntülerle gidiyorlar Ezel gibi mesala Çukur da en büyük eksiklik buydu@MasacRE- @Forumdash
Atty serhatla sac saça baş başa kavga ediceniz
Uzak dur yırtarım ağzını
Öyle görünüyor, kabaracak başka adam kalmadı sankiAtty serhatla sac saça baş başa kavga ediceniz
Daha başlamadan bu dizi yeni Ezel olacak diye hissetmiştim. Ve bu dizi hakkında ne hissettiysem gerçek oldu. Ezel tadı almanın muazzam hazzını yaşıyorum izlerken. Boş sahne hiç yok.Dizide boş sahne yok , çok sürükleyici ve sürekli geçmişten görüntülerle gidiyorlar Ezel gibi mesala Çukur da en büyük eksiklik buydu@MasacRE- @Forumdash
Aaa orası kesin ve ön plana bir çok oyuncu çıkıyor ilerde Veliyede bir düşman gelirse eğer hatta birlikte ona karşı gelme zorunda kalırsa Kıvançla böyle senaryolar ilgi çekici oluyor kötülerinde başının sıkışması vsyleDaha başlamadan bu dizi yeni Ezel olacak diye hissetmiştim. Ve bu dizi hakkında ne hissettiysem gerçek oldu. Ezel tadı almanın muazzam hazzını yaşıyorum izlerken. Boş sahne hiç yok.
Tam istediğim kötü karakter işteEvet Veli'nin sahneleri iyiydi. Ama Kıvanç çok boş yapıyor.
Veli'nin poliskende pis bir insan olması değişikti.
Uzak dur yırtarım ağzını
O gitsin Celasuna baksın Kerem zibidi listesinden çıkıyor onu artık aşarAtty serhatla sac saça baş başa kavga ediceniz
Kıvançtan dolayı Kenan la bağlantılı olarak foruma geldiğinde demiştim sana zatenŞuan tekrarına bakıyorum. Adam göruntuleri aldı. emrah yine salak kücük emrah modundaYani beni cezbeden bi tarafı yok halaSanırım doydum bu tarz işlere
Anlamadım
Ben de anlamadımAnlamadım
Daha başlamadan bu dizi yeni Ezel olacak diye hissetmiştim. Ve bu dizi hakkında ne hissettiysem gerçek oldu. Ezel tadı almanın muazzam hazzını yaşıyorum izlerken. Boş sahne hiç yok.
Boğazinizda kalsın o tat@MEnes
Zaten uzun uzun översen delisindir gercektenBu dizi için uzun bir yazı yazacağım, asıl o zaman çıldıracaksın. Deliler gibi öveceğim.
Tam istediğim kötü karakter işte
Elçin kıskançlığını aşamıyorsun bir de bana dersiniz
Ben de anlamadım
Kenanın rakibiya hem tip hem oyunculuk sırf oyüzden Kıvancın dizisini övemiyor içinde derinlerde bir yerde sebebi oAnlamadım
Avata kadınını koymuşsun dizide bir diğer kadınını tutuyorsunElçin etkisiz eleman gibi. Bi şeye etkisi yok
O konuda haklısınKenanın rakibiya hem tip hem oyunculuk sırf oyüzden Kıvancın dizisini övemiyor içinde derinlerde bir yerde sebebi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?