O zaman sana kötü bir haberim var dostumUyar muhakkak ama duyguyu hissettirmesi ve baymadan yapmaları lazım bunu. Reyting için de yapılsa kaliteden ve seviyeden ödün vermeden yapmalılar. Ben dizilerde şarkı kullanılmasını pek sevemiyorum. Belli yerlerde az sayıda kullanılmasında sıkıntı yok ama her dakika başvurulması hoş olmaz yaani.
Ezel'de yok denecek kadar azdı onlar da Selma Hünel üzerinden efsane şarkılardı tabi. Çarpışma'da şarkıya uygun ortam pek yok gibi, bu bölümle göreceğiz nasıl duracak. Sevmezsem istemem ilerki bölümlerde.![]()
Sen diziyi izlemiyor musun bu arada 😱 hemi de ay yapımÇukur'daki Emrah, burada Ahmet Kaya şarkısıyla tam bi küçük Emrah olmuş@Çiğdem- Bi ara eleştiricem unutturmayın
![]()
Ben inanmıyorum o dediğine, ya da inanmak istemiyorum.O zaman sana kötü bir haberim var dostumŞimdilik ilk bölümlerde süre biraz kısa tutuluyor (kısa dediğim de 1.30-1.50 falan yani
) E bu hep böyle gitmeyecek, yakında yine 2-2.30 saatleri bulacaklar. Oraları da nasıl dolduracaklar? Tabi ki de şarkılarla türkülerle başka şansları yok çünkü
Sen diziyi izlemiyor musun bu arada 😱 hemi de ay yapım![]()
İkinizi de mahvederim
Ezel zamanında dizi süreleri öyle olduğu için Ezel de o kadardı. Şimdi durum öyle değil. Şimdi reyting sonuçlarından başlangıç bitiş saatlerine baktım da diğer diziler 00.20 civarı biterken Çarpışma 23.20 civarında bitmiş. Üzgünüm ama bu böyle gitmez şu anda yayınlanan dizilerin kaderi 12'den sonra bitmek, Çarpışma da bunu yaşayacaktır maalesef kaçışı yokBen inanmıyorum o dediğine, ya da inanmak istemiyorum.Çukur mesela ilk bölümlerde bile hiç 2 saatin altında bölüm yayınlamadı. Bunlar ise daha 2. 3. bölümden 1 sa 40 - 50dk'lık bölümler verdiler. Bence bu dizide bölüm süresi 2 saatin üstüne çok az bölümde çıkacak. Bilinçli olarak böyle ayarlanmış ve doldurma, boş sahnelerin sayısı çok az olacak.
Çünkü bu dizi bir Uluç Bayraktar dizisi, bu dizi yeni Ezel. Bunun bilincine varıp izlemek lazım.
![]()
Verdin negatifi beni de gerdin be yoldaşım.Ezel zamanında dizi süreleri öyle olduğu için Ezel de o kadardı. Şimdi durum öyle değil. Şimdi reyting sonuçlarından başlangıç bitiş saatlerine baktım da diğer diziler 00.20 civarı biterken Çarpışma 23.20 civarında bitmiş. Üzgünüm ama bu böyle gitmez şu anda yayınlanan dizilerin kaderi 12'den sonra bitmek, Çarpışma da bunu yaşayacaktır maalesef kaçışı yok![]()
Evet sonucu öğrendikVerdin negatifi beni de gerdin be yoldaşım.Olamaz mı yani, belki Çarpışma sektörün dengesini değiştirmeye geliyor. Belki artmayacak süresi ne belli.
Bir umuttur yaşamak diyip akşamki yeni bölümün muazzamlığını ve süresini beklemeye koyuluyorum.
![]()
Youtube sahnelerine baktım biraz. Patlama sahnesi güzelson yılların en iyilerinden. Herkesin birbirine bağlantı olması bana 8.günü hatırlattıO zaman sana kötü bir haberim var dostumŞimdilik ilk bölümlerde süre biraz kısa tutuluyor (kısa dediğim de 1.30-1.50 falan yani
) E bu hep böyle gitmeyecek, yakında yine 2-2.30 saatleri bulacaklar. Oraları da nasıl dolduracaklar? Tabi ki de şarkılarla türkülerle başka şansları yok çünkü
Sen diziyi izlemiyor musun bu arada 😱 hemi de ay yapım![]()
8. günü bilmem de Çarpışma diye film vardı konsept oradan. İçerde de Köstebek'dendi mesela. İyi bir film bulup oradan yürüyorlar her seferinde, güzel taktikYoutube sahnelerine baktım biraz. Patlama sahnesi güzelson yılların en iyilerinden. Herkesin birbirine bağlantı olması bana 8.günü hatırlattı@Aserat burdan Burcusuna nasıl bir pay cıkarır bilemem de dediğim gibi dizinin senaryo akişi benziyor
![]()
Filmi biliyorum da demek istediğim. Mesela Falcon Crest'den uyarlanan Şahin Tepesi'nin Aşkı Memnu minvalinde olması gibi, Çarpişma da o filmden uyarlansa bile karakterlerin birbirlerine bağlantıları 8.gün gibi8. günü bilmem de Çarpışma diye film vardı konsept oradan. İçerde de Köstebek'dendi mesela. İyi bir film bulup oradan yürüyorlar her seferinde, güzel taktik
Aha bu film
https://www.sinemalar.com/film/932/carpisma
Bu bölüm niye böyle oldu çözemedim. Ama bölümün mükemmelliğinde 'süre' düşündüğüm son şeydi yoldaşım. 2 sa 20dk içinde işe yaramayan boş bir sahne 1 tane sayarım veya sayamam. Böyle 2 sa 20dk ya can kurban.Evet sonucu öğrendikBölüm 2 saat 20 dakika ve 12'yi 20 geçe bitmiş. Üzgünüm ama ben demiştim yoldaşım
![]()
8. günü bilmem de Çarpışma diye film vardı konsept oradan. İçerde de Köstebek'dendi mesela. İyi bir film bulup oradan yürüyorlar her seferinde, güzel taktik
Aha bu film
https://www.sinemalar.com/film/932/carpisma
Filmi biliyorum da demek istediğim. Mesela Falcon Crest'den uyarlanan Şahin Tepesi'nin Aşkı Memnu minvalinde olması gibi, Çarpişma da o filmden uyarlansa bile karakterlerin birbirlerine bağlantıları 8.gün gibiO dizide de herkes birbirinin bişeysi, birbirlerine bağlantılıydı
![]()
@serhatt ın zibidisi bu dizide ilgimi çekiyorFull trajik sahne izliyoruz. En güzel sahneler Kerem ile Avukat'ın sahneleri. Onlar aksiyonlu.![]()
Dizide boş sahne yok , çok sürükleyici ve sürekli geçmişten görüntülerle gidiyorlar Ezel gibi mesala Çukur da en büyük eksiklik buyduBu bir EFSANE'dir arkadaşlar. Vaay be, ekrana kilitledi beni...